zoete aardappelroerbak met frambozensalade
Zoete aardappel roerbak met frambozensalade
Voor 2:
3 zoete aardappelen in blokjes
Paar worstjes in stukjes
1 rode paprika in reepjes
Paar handen spinazie
Frambozen en blauwe bessen
1 avocado
Handje walnoten
Frambozenazijn
Olijfolie
Honing
Zout en peper
Bak de aardappel met het spel aan in olijfolie of kokosolie. Voeg de worst toe en laat echt goed gaten en knapperig worden (redelijk hoog vuur)
Maak ondertussen een dressing van de olie, azijn, honing, zout en peper eimengsel de spinazie voorzichtig met de frambozen, bessen, avocado (in stukjes) en noten. Schep om met de dressing
Voeg bij de aardappel, spek en worst de paprika toe en bak een paar minuutjes mee.
Serveer de aardappel met de salade. Echt superlekker!!

Statistieken en advertenties bekijken
Bericht promoten
1