Fluffy pannenkoekjes met cashewsaus

Proberen. Punt.

voor:

2 personen

klaar In:

15 minuten, 

Zonder:

gluten, suikers, lactose

Goed als:

ontbijt, lunch

Ook goedgekeurd door de 10- en 13- jarige (maar dan met maple syrup )

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken

  • 4 eieren
    4 eetlepels kokosbloem
    60 ml amandelmelk of kokosmelk
    Snufje vanille (of bourbon)
    Kokosolie om in te bakken
  • evt wat blauwe bessen en cashews

Voor de saus

  • 2 eetlepels cashewpasta (pindakaas kan ook!)
    3 eetlepels amandelmelk
    Snuf vanille
  • Pannenkoekjes:
    Alles door elkaar roeren en kleine pannenkoekjes van bakken, afmeten met een juslepel bijvoorbeeld. Er passen er 4 in de koekenpan. Ik heb er nog wat blauwe bessen en cashews bij gedaan.
    Maak ondertussen de saus:
    Ingrediënten even in de magnetron, dan roert het makkelijker tot saus.
    Saus over de pannenkoekjes… klaar