“Anders beginnen we toch gewoon het eerste en enige Frikandellenparadijs!”
Het lijkt een clou uit een mop of bedoeld als een grapje… maar dat is het niet! Ik woon namelijk samen met een frikandellen-gek.
Jeroen is zijn hele leven al gek op frikandellen. Hij wordt bijna dagelijks getagd door vrienden, familie en bekenden als er ergens op social media weer eens een frikandellen-pizza, -taart, -ijsje, -buffet, -tosti, -slushpuppy of zelfs een kerstdiner met drie gangen van frikandellenspecialiteiten gedeeld wordt. Frikandellen zijn hot! Je kunt er echt van alles mee maken. En we gebruiken het inmiddels al best een tijdje als running gag die soms een serieus randje krijgt. Als we even wat teveel tijd over hebben: Tadaaa! Daar is het idee van het frikandellenparadijs weer. We hebben al bijna een menukaart vol. Want ook vlaaien, soep, salades, muffins en donuts met en van frikandellen zijn vást lekker! Als er maar frikandel in zit! Zou het haalbaar zijn? Zijn er mensen die net zo gek op frikandellen zijn als Jeroen? Is er hier iemand die ervaring heeft met zo’n onderneming? Zijn er nog mensen met tips, tricks of recepten? Meedenken wordt erg op prijs gesteld. Mocht ons plan werkelijkheid worden… je krijgt van ons je eerste frikandel gratis voor de gouden tip! Dank je wel alvast!
?