Maandtraject, 2-daagse, of losse sessies?

1-op-1 coaching

Regie, ruimte en rust.

Eindelijk nu eens Wel.

je wilt (meer) regie, ruimte en rust. kom maar halen.

 

 

Ik snap dat je iets meer wilt weten voor je mij meer laat zien van jou. En dan ook nog openheid moet gaan geven. Je zou bijna denken dat je wel gek moet zijn om dat te doen. Snap ik hoor en wees gerust, ik schrik niet snel.

Maar als je dit nu leest, dan is er toch een nieuwsgierigheid in jou. Volg dat stemmetje gewoon even.

Ik zal eerst wat delen. Dan kan jij nog even door twijfelen. Mijn naam is Jeroen Kortekaas. In 1975 geboren. Samen met de leukste liefste woon en werk ik samen. Vooral het leven wat wij samen doen is geweldig. Volg voor meer verhalen gewoon onze sociale media. Veel simpeler.

Als jij en ik elkaar vanzelf spreken vul ik mijn hele leven wel aan, mocht je daar brandende vragen over hebben. Anders wordt dit voor nu alleen maar nog meer een knetterlang stuk tekst.

wat gun ik jou (veel) meer

Ik gun je vooral antwoord op jouw vraag: “wat doe ik waardoor ik (nog steeds) niet volledig doe wat ik eigenlijk wel wil doen?”

Tegelijk gun ik je eindelijk eens zicht op die cirkeltjes van jou, jouw gedraai om de kern heen.

Confronterend? Ja! Helder? Ja! Eerlijk? Ja! Duidelijk? Ja! Bullshit accepteren (of een boel shit)? Nee!  

Alle aandacht op jouw ‘Wel’. Wat wil ik WEL, wat doe ik WEL, wat klopt er WEL. Simpel.

Je verliest in je leven tijd genoeg aan onnodig gezeik, geneuzel en nadenken. Terwijl eerlijk zijn toch het snelst werkt en het meest concreet, helpend en richtinggevend is. Dus, wat houdt je tegen? Nou?

Ik ga je laten ervaren hoe het is om jezelf eens recht in die spiegel aan te kijken. Dit alles met respect, in veiligheid en met het volste vertrouwen. Maar… wèl zonder zijden handschoentjes.

Herkennen en erkennen. Jezelf horen, jezelf zien, bewust worden van dat waar jij echt om (heen) gaat. Waar het voor jou, in dit leven, echt om gaat.

Hoeveel dagen wil jij nog datgene missen wat je al zolang wilt hebben, wilt bereiken, wilt doen?

Ik breng je hier graag dichter bij in de buurt. Wellicht wel dichterbij (en sneller) dan ooit ?.

waarom, volgens mij

Het is ècht geen magie. Je hoeft er geen maanden coaching, training of wat dan ook voor te volgen. Het is een samenkomst van een aantal ingrediënten. Als je die mix kent en weet toe te passen dan is elke situatie te accepteren en zo goed als mogelijk voor jou te vervolgen. Eigenlijk best simpel.

Laat je niks anders wijsmaken, want alleen jij weet wat klopt, voor jou.

Als je iets nieuws gaat doen of wilt, dan is het wèl fijn daar wat begeleiding bij te hebben. Soms wat intensiever dan de andere keer. Tot dat moment dat je het zelf kan en de begeleiding niet meer nodig is.

Die begeleiding ben ik graag. De spiegel, de arm, de leuning, zwembandjes, de boksbal. De plek die veiligheid biedt en vertrouwen geeft. Twee basiszaken die essentieel zijn voor ‘blijvende acceptatie’.

In deze opzet heb ik de kern van de begeleiding ook scherper gekregen. Dit is in mijn beleving het enige wat nodig is om jouw huidige behoefte ècht waar te maken. Om de regie terug te leggen in jouw handen, zodat je zelf verder kan. In rust en met ruimte voor jezelf. 

wat en hoe

Het doel is dus om jou weer de touwtjes in handen te geven van jouw leven. Tegelijk brengen we samen meer ontspanning in je lijf terug. Minder strijden en vechten, meer liefhebben. Vooral richting jezelf.

In 4 weken ga je bewegen naar meer rust, ruimte en meer onafhankelijkheid. Meer op je eigen benen bewegen. Meer ervaren waar het voor jou echt om gaat en meer delen van alles wat voor jou belangrijk is. Staan waar jij voor staat, zodat je gaat leven op de manier die jou het meest gelukkig maakt.

Heb niet de illusie dat het na 4 weken nooit meer klote aanvoelt en je altijd lacht. Het leven bevat alles, dus ook die momenten waar veel @#$%@% woorden bij passen. Maar hoe is het met jouw acceptatie van alles? Daar ligt een antwoord richting geluk, rust en balans.

Met de acceptatie op de consequenties van jouw keuze(s), want het is aan jou. Jij hebt de regie, de verantwoordelijkheid, volledig.

Ik wil je daarom wel eerst zien en spreken. In een eerste gesprek leg ik de basis uit. Wat, hoe en waarom? We maken een aantal afspraken waar wij ons samen aan gaan houden en bespreken de verwachtingen. Zonder die houvast is ‘anders doen’  simpelweg net iets lastiger. En we gaan voor simpel, toch?

concreet tijdspad en invulling

 

1 startgesprek max 1,5 uur (week 0)

 

4 weken intens(iev)e begeleiding van mij en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid door jou.

* Elke week zitten wij ‘online’ aan tafel, of als dat beter werkt: om de week live.

* Elke dag begeleid ik je naar wat meer ont-spanning.

* Elke dag schrijf jij je ervaringen/ reflecties op.

* 2x per week deel jij die met mij.

* Elke dag doe jij wat jij (jezelf) belooft.

* Elk moment ben jij zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes.

Dit alles kost je per dag maximaal 1.5 uur. (dan maar 1 maandje geen Selling Sunset, B&B Vol Liefde).

1 uur zelfreflectie en een half uurtje ont-spanning. Lijkt mij niet echt een moeilijke keuze.

Op 1 vaste dag per week 1,5 uur extra omdat we ook ons wekelijks gesprek hebben.

 

1 eindgesprek max 1,5 uur (week 4)

 

1 maand nazorg, want hé… iets nieuws doen is fijner als je soms even mag leunen als je vastloopt.

Liever een langduriger traject, meer verspreid over de tijd? of een 2-daagse in je eentje?

Bel of mail dan om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Ervaringen

Er zijn al mensen geweest die jou voor gingen en die heel graag hun verhaal wilden delen: 

 

A. deelt haar ervaring graag met jou.

Ik voelde een enorm grote JA toen ik globaal las wat Jeroen doet. Zonder eigenlijk te weten waar ik ja tegen zei, heb ik me aangemeld. Wat een cadeau!

Ik heb al heel veel opleidingen, coaching, workshops, trainingen, gesprekken gehad. Je zou zo zeggen dat ik het allemaal wel “weet” en ervaren heb. Een ander kan ik heel goed begeleiden. Mezelf is een andere tak van sport. Daar kan ik heerlijk in de ontkenning, ontwijking, oude patronen.. Jeroen prikt daar zeer doortastend doorheen. Duidelijk. To point.

De intensiteit is er, maar jij bepaalt. Wanneer je er vol voor gaat kom je echt in de diepte, tot dat punt waar het echt om gaat. Veilig. Gedragen. Zuiver.

Wat was het fijn om me tijdens het hele proces gedragen te voelen. Wetend dat er op de achtergrond iemand is de zonder oordeel meekijkt, meevoelt. Juist op de momenten dat ik in verwarring was, de connectie kon maken, voelen. Zonder woorden. Even leunen, hangen.

Mocht jij met vragen rondlopen. Weet dan dat de enige vraag voor nu is: ben jij er klaar voor?

Zo ja? Gaan! Je kunt jezelf geen groter cadeau geven. Het is het grootste cadeau dat ik mezelf in tijden heb gegeven.

nog meer ervaringen omdat ervaringen meer doen dan mijn woorden:

H. ontmoette een deel van haar waar veel antwoorden aan vastzaten

De vraag waar ik mee aanklopte maakte vrij snel plaats voor wat er achter lag. Het geijkte ‘de vraag achter de vraag’ heb ik aan den lijve ondervonden.

Ik heb cliënten altijd verteld dat ze zelf de antwoorden hebben, wanneer ze in verbinding komen met zichzelf en dan dus hun volledige zelf. Dit klopt, dit is waar het om gaat en waar de rust uitkomt. Nu ben ik hier zelf ook gekomen en op een verbazingwekkend snelle, mooie, nuchtere manier.

Maar er was steeds een gevoel van ‘er is nog iets, iemand’. Dat gevoel heeft zich lang geuit in mijn gevoel, gedrag, twijfels, buien die ik niet goed kon duiden maar die me wel beïnvloedden. Na een kort, heel intens traject (op fysieke afstand maar echt mega dichtbij) is ze er en maak ik contact met haar, ben ik nieuwsgierig naar wie ze is en wat ze voelt.

Zij is mij natuurlijk, zo vaag is het allemaal niet, maar dit deel van mij heeft heel lang gebeurtenissen en gevoelens in zich opgeslagen die ik niet kon dragen. Het denken in karakters, personages, delen van mijzelf past goed bij mij, ik heb niet voor niets gekozen voor dramatherapie. Dus dit voegt voor mij heel goed, die verbeelding van types en eigenschappen.

Als het dan zo eenvoudig is, waarom heb ik dit dan niet zelf/eerder gedaan? Ik heb deze coaching niet eerder ervaren, dit is echt anders dan anders. De gesprekken zijn stevig, confronterend, recht voor zijn raap en wederzijds helemaal open en oprecht. Ik kan me niet verstoppen of iets wegkletsen, want er is verbinding en vertrouwen.

Er is in de werkwijze een sterke balans tussen ronddwalen in gevoel en concreet vertalen naar vandaag. Alles wat ervaren wordt, wordt uiteindelijk in je dagelijkse leven geplaatst.

Ik was echt wel sceptisch naar het “op afstand gebeuren”, ik schommelde heen en weer tussen vaag gedoe en onheilspellend iets. Ook dit was bespreekbaar en bijzonder hoe ik intern toestemming kon geven. Klinkt vaag, is het niet.

Mijn nee werd aanvaard, vol respect. Mijn ja ook en daar voelde ik de steun die ik nodig had om dit aan te gaan. Uiteindelijk doe je dit zelf, voor jezelf en met jezelf. Niemand die je dwingt om reflecties te schrijven, niemand die je fysiek op je matje zet om met jezelf te zijn. Is allemaal een keuze. Maar het gegeven dat iemand jou ondersteunt, er is, met je meekijkt en denkt, dat maakt dat ik durfde te kiezen.

De balans tussen zelf uitvinden, ondervinden, onder woorden brengen en duiden, verwoorden, richting geven werkt voor mij goed. Het is echt helpend om er zelf in om te rommelen, maar ook net zo helpend als het je soms even aangegeven wordt.

T. wilde meer rust en zelfvertrouwen

Ik had last van stress, veel gedachten, druk in mijn hoofd. Ik verwachtte dat ik zou leren hoe hier mee om te gaan, zodat ik minder stress zou ervaren. Ik had nooit kunnen verwachten, hopen dat het mij zo veel zou opleveren als wat het mij gedaan heeft.

Het voelt voor mij nu of dat ik alles aan kan en ben heel erg benieuwd naar wat de toekomst mij nog meer aan moois gaat brengen. Ik heb er alle vertrouwen in, ik heb alle vertrouwen in mezelf. Dat heb ik nog niet eerder gehad na geen enkele coaching.

Ik heb nu rust, vooral in mijn hoofd. Het is vaak zelfs stil in mijn hoofd en geniet ik van het moment. Het voelt gewoon geweldig nu. Ik zeg en doe nu de dingen die IK graag wil.

In het begin wist ik niet wat te verwachten.

Na een tijdje merkte ik iedere week dat ik stappen vooruit maakte. Ik voelde me steeds rustiger, kalmer, ontspannen. Ik dacht minder en voelde meer. Een week ben ik ook erg ziek geweest. Net of alle spanning er uit kwam. Hierna voelde ik me ineens heel veel beter. Ik voel me nu meer een geheel; mijn hoofd en hart (gevoel) werken samen als een geheel. Dat is het beste zoals ik het uit kan leggen.

Ik heb ontzettend veel geleerd, ervaren en gevoeld. Het is net alsof ik mezelf nu pas goed heb leren kennen en daar ben ik heel erg blij mee!

Kosten

€ 1500,- ex btw

verdere investering

Tijd, aandacht en verantwoordelijkheid.  Jouw keuze om daar op jouw manier invulling aan te geven.

 

 

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Jeroen: 06-52374793

Naath: 06-50870178