Een heel weekend Kwartjes

de 2-daagse

Dompel jezelf twee dagen onder in inzichten, ervaringen en al die antwoorden die je al zo lang zoekt. In Leiderdorp. En.. we gaan ook naar zee. Jeeej!

wordt het eens tijd om de regie terug te pakken?

Doe dan mee aan de 2-daagse

 

 

Jouw leven, jouw beslissingen. Vrij en ongeremd kunnen doen wat jij wilt, wat goed is voor jou. Het is niet bijzonder, het is niet moeilijk, dat wordt er vaak wel van gemaakt.

In twee dagen lopen wij met je mee, in een veilige omgeving met minimaal 2 en maximaal 4 anderen samen. Ervaren hoe het is om echt een keer alles te doen wat er in jou opkomt. Alle belemmeringen ervaren die jij jezelf oplegt en die in de weg liggen om de regie terug te nemen.

 Of het nu op werk, in de liefde of op het gebied van lifestyle is. Ergens loopt het vast, kost het je teveel energie en kom je niet op dat punt waar jij voelt dat je wilt zijn.

Je gevangen voelen in de beslissingen van anderen. Teveel bezig zijn met wat anderen vinden, denken of verwachten.

 

Je leeft als het ware hun leven, maar is dat wat jij wilt?

 

 ‘Waarom je dit doet’ is niet belangrijk, ‘hoe je wel kan gaan doen wat jij wilt’ krijgt van ons de aandacht.

De buitenwereld laten wij even voor wat het is, binnen is waar het gebeurt. Van binnenuit naar buiten, dat is leven vanuit vrijheid. 

Confronterend, direct en ja… met 100% veiligheid en vertrouwen. We gunnen jou je leven. Niet een beetje, nee… helemaal. Met alle donkere en lichte kanten. We kijken met je mee en lopen mee waar jij dat vraagt. 

 

Je regelt zelf je overnachting in de buurt. We starten op zaterdagochtend, regelen de lunch en avondeten voor je en we gaan ook in de avonduurtjes nog even door. Je slaapt ergens dichtbij en ontbijt daar ook… en daarna is er nóg een dag! 

Jouw investering bedraagt 750,=, excl. btw. Daarvoor krijg je ons samen bijna 20 uur! Zakelijk tarief ligt iets hoger, informeer daar altijd vooraf even naar. Veel werkgevers zijn tegenwoordig bereid je in deze kosten tegenmoet te komen. Omdat ook zij zien wat het oplevert!

 

 

De volgende 2-daagsen staan gepland op:

 

nader te bepalen

Mail om je aan te melden of bij vragen!

Wat is dat dan?

Hier kunnen wij het beste de ervaringen van andere deelnemers laten spreken.

 

“Binnen gekomen met een burn-out die al 1,5 jaar duurde. Vast in mijn eigen gedachten, mijn lijf niet meer vertrouwen en futloos. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Wat er uit is gekomen kon ik in mijn stoutste dromen niet bedenken.

De 2-daagse heeft mij wakker gemaakt. Kwartjes heeft mij laten ervaren dat alles er mag zijn, ik er mag zijn. Het is geen medicijn of eenmalige oplossing. Het is als het ontvangen van je eigen gereedschapskist om bij alles wat je tegenkomt het juiste te kunnen doen, voor jezelf.

Ik ben nu slechts 3 jaar verder. Ik heb nu mijn eigen coachingspraktijk. Ik woon op de plek waar ik ooit hoopte te komen en ik hou nu van mijzelf. Ik ben mij bewust van alles wat ik wil en niet wil. Ik leef (weer)!”

“Simpel: ik weet dat ik het allemaal zelf deed. Schuld geven aan alles om mij heen? Ikzelf. Slachtoffer voelen en stil blijven zitten? Ikzelf. Hulpvragen om even te leunen omdat ik het zelf nog niet weet/ kan? Ikzelf. Mijn belemmeringen creëer ik zelf. Mijn verlangens maak ik zelf. Ik leef, zelf.

 Kwartjes liet mij ervaren wat er bij mijzelf in de weg zat, wat ik nodig had om de weg vrij te maken en ze waren er tot het moment dat ik het zelf kon”

 ~

 “Wat heb ik mijzelf toch al die jaren aangedaan? Dat was wat ik na de 2-daagse sterk ervoer. Zo simpel als dat ik er nu kijk, zo moeilijk heb ik gedaan. Het gaat er niet om dat alles vlinders, engeltjes en regenbogen is. Alles mag er zijn.

 Op de 2-daagse heb ik de eerste kleine stappen gezet om alles te doen zoals ik het wel wil. De moet is eraf, de wil is gekomen. Stap voor stap loop ik nu sinds lange lange tijd voor mijn gevoel op mijn eigen benen. Ik sta volledig achter mijzelf en durf alles aan te gaan. Als het simpel gaat, dan klopt het, toch Jeroen?”

 ~

WAT DOEN WIJ PRECIES?

 

Wij doen niet moeilijk, wij maken het simpel.

 

 

Je gaat Ervaren, Delen en Doen. De basis van alles. Ook als we naar buiten gaan:  Je gaat ervaren!

Niet alleen de wind, zon, regen, vogels of de blaadjes, maar ook wat je tegenhoudt.

 

Na het Ervaren wat je wel wilt en ook niet meer wilt ga je dat ook Delen. Naar buiten brengen wat er zo mooi binnenin jou zat verscholen.

 Met anderen, maar vooral ook met jezelf. Eerlijk en recht in de spiegel durven kijken om te zien wie daar echt staat. EN accepteren wat je daar ziet; licht, of donker!

 

Als ervaren en delen lukt, dan komt het belangrijkste: DOEN!

De keuzes zijn voor jou, de regie weer terug in jouw handen.

Simpeler kunnen we het niet maken. 

 

Durf je nu al te kiezen voor die eerste stap naar je eigen regie?

Wij zijn er… echt.

 

 

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Naath: 06-50870178

Jeroen: 06-52374793