klaar met uitstellen?

 

de èchte stap richting gezondheid. 

In je hele lijf, je hoofd… èn… in je hart!

Ben jij er ook He-le-maal klaar mee? Eindelijk klaar voor de switch naar een gezonder, leuker, oprechter Leven? Dan is het nu Tijd voor de Reset. Ja. Nu ècht.

we gaan het doen.

Je roept het al een tijdje. Dat je gezonder gaat leven. Anders eten. Meer bewegen. Met jezelf ‘aan de slag’. En er komt, tot nu toe, geen hol van terecht. 

Omdat je niet weet waar je moet beginnen. Of omdat je al 149 keer begonnen bent maar het niet volhoudt. Dat dieet dat nu toch écht anders zou moeten zijn. De sportschool, minimaal vier keer per week. Liever voor jezelf zijn en elke dag een kwartiertje mediteren. Meer aandacht hebben voor wat echt belangrijk is. Dus: minder op je telefoon, minder Netflix, minder Insta en meer naar buiten. Minder of niet meer drinken. Stoppen met roken.

Mmm.. lukt dat een beetje? Of…

Heb je je Basic Fit abonnement al gecanceld maar moet je toch nog voor een heel jaar doorbetalen? Kak. Staan de eiwitpoeders, repen en de keto-koekboeken stof te happen in de kast? Zonde. En heb je de Headspace of Calm-app op je telefoon staan en is je ‘run-streak’ 185 dagen? (Omdat je hem elke avond maar even aanzet maar er niet naar luistert)

Zorg je nog steeds vooral voor anderen en kom jijzelf nog wel als de kinderen uit huis en je ouders in een verzorgingshuis of overleden zijn? Heb je seizoen 4 van Stranger Things al in je agenda staan en volg je de Juicekanalen op de voet (Want hee… gaat André nu wel of niet terug naar Monique?)?

Lukt het minder drinken al een beetje nu de zomer er weer aan komt en een glaasje rosé (of 3 of 5) toch wel erg lekker is? Ben je over gestapt op vapen? 

Lastig hè?

 

En weet je… allemaal jouw eigen keuzes en verantwoordelijkheid. Stom hè. Jij WIL het toch anders? Waarom doe je het niet? 

Het klinkt hard. Cru misschien zelfs. Maar… het zou zomaar kunnen kloppen. Hoe ik dat weet? Omdat ik het zelf exáct zo deed. Lang. Heel lang. Eigenlijk… heel eerlijk? TE lang. En precies daarom ben ik de persoon die jou kan leren (en voor-leven_ hoe het anders kan. Stap voor stap. Samen. Zonder dieet, abonnementen, regels of verplichtingen. Je neemt jezelf mee en we doen het gewoon samen. Net zolang tot je het zelf kunt. Simpeler kan ik het niet maken. 

als het simpel is klopt het

wat gaan we doen?

We gaan sámen sporten. Samen koken, eten, naar buiten, mediteren. Ik ga je dingen uitleggen, voordoen en helpen om ze ook ècht te blijven doen. Omdat ze voor jou werken. Werkt het niet? Dan passen we het aan. Stellen we het bij. Je gaat zelf ervaren wat voor jou wèl en niet oké is. 

Tijdens het anders eten, bewegen en meer aandacht hebben voor jezelf en je directe omgeving ga je jezelf tegen komen. Gegarandeerd. Het mooie? Ook daarmee kunnen we direct aan de slag! Per keer kijken we naar wat er nodig is. Waar jouw behoefte, verlangen of wens ligt.

En hee… Natuurlijk bestaat Kwartjes niet alleen uit… mij. We hebben Jeroen óók nog eens ‘bijdehand’. Dus: coaching, dieper ingaan op jouw belemmeringen, verantwoordelijkheid, vragen en hardnekkige patronen? Dat gaat zeker ook een plek krijgen in deze hele Reset. 

We bespreken van tevoren wat we gaan doen, hoeveel tijd en geld dat zal gaan kosten en we zijn er voor je. Allebei. In principe zelfs 24 uur per dag tijdens jouw ‘traject’. 

Meer weten? Kennismaken? Mail of bel en je gaat het meemaken. Eindelijk. Tijd voor jou. Fijn hè? 🙂

Een lach en een traan

Wat een erkenning, geworstel, verdriet, opluchting, blijdschap, oprechtheid en veiligheid. En dit alles met zoveel respect waarbij een nodige dosis humor zeker niet mocht ontbreken.
Het is één groot warm bad!! ❤
Jeroen en Naath: wat een gepassioneerd top team zijn jullie!!

Wat een mooie mensen!

Zo open, eerlijk en vrij. Dat komt omdat jullie die ruimte creëren. Vertrouwd, gezellig; met een lach en soms een traan. Heel erg fijn om bij jullie te mogen zijn en het eens ècht te kunnen te ervaren.

Dank jullie, lieve Naath en Jeroen!

Z

Het ging nu eens over mij!

Ben zoooo dankbaar. Veel geraakt. Jullie energie. Jullie humor. Jullie zachtheid. Jullie directheid. Jullie Zijn. Dank. 

Zoveel warmte...

Jullie fijne manier van mij echt zien en horen. En op het juiste moment de luchtigheid.  Ik voelde me thuis. Gezien. En gehoord! Dank, dank, DANK. 

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Jeroen: 06-52374793

Naath: 06-50870178