Kwartjes voor je relatie

kwartjes
relatiebegeleiding

Meer verbinding met jezelf en je partner? Tijd voor een opfrisbeurt, APK, of nu eindelijk eens een schop onder een….? Het is aan jullie. Hiermee maak je nu ècht die volgende stap.  Liever 2-op-2 in gesprek? Mail of bel!

 

waarom relatie-begeleiding?

Is er meer verbinding met het internet dan met elkaar? Hoeven jullie nog maar 1 stap verder en de koffers komen van zolder en dan niet voor een vakantie? Of is er gewoon net ff teveel gezeik en woordenwisselingen terwijl jullie liever wat meer naar elkaar willen luisteren, maar niet weten hoe je daar komt?

Doe niet moeilijk en neem jullie verantwoordelijkheid, zeker als er ook kinderen met jullie mee-leven.

Online is laagdrempeliger, dat kan dus ook (zie verderop op deze pagina)!

Maar ga je al voor de full-frontal spiegel: kom dan 2 dagen in Leiderdorp samen die spiegel halen. Wij houden hem en jullie vast, net zolang totdat jullie jezelf en elkaar zien. Confronterend? Ja. Oprecht? Ja. Veilig? Ja. Simpel? Ook ja.

 

Er wordt moord en brand geschreeuwd als er geen verbinding is … met de WiFi wel te verstaan. Dan breekt de pleuris uit en moet het direct snel, goed en zonder onderbreking worden geregeld. Optimaal.

De beste routers, abonnementen en providers worden aangeschaft. Geld is geen issue en het moet op iedere plek ook hetzelfde resultaat geven. Op vakantie is het één van de belangrijkste voorwaarden om überhaupt op weg te gaan. Wel gratis graag.

Maar schreeuwen jullie óók zo hard als het om de verbinding tussen jullie samen gaat? Hoe is het daar nou eigenlijk mee?

Is die ook continu optimaal, zonder onderbreking, met maximaal resultaat en brengt het de mooiste momenten?

Over die verbinding willen wij het graag hebben en daarvoor lopen wij live 2 dagen of meerdere sessies, òf zelfs 14 dagen online mee om alles weer zo optimaal als mogelijk te krijgen.

Vaak is de WiFi verbinding juist een reden om de verbinding tussen jullie zelfs minder te maken. De telefoon, ipad, tv, laptop … het leidt alleen maar af. Maakt het contact minder en minder.

Is het dan niet eens tijd om aan de meest belangrijke verbinding te werken? Die van jullie samen ipv die met de rest van de wereld.

Tijd dus voor die ‘kick’ onder je …  Het gaat jullie, hoe dan ook, wat moois opleveren. Pinky promise. 

 

 

Hilarische lessen waarmee je in verbinding komt met je eigen kern en je partner. Naath en Jeroen zijn authentiek en hun lessen uniek.

Wij hebben hun mooie weg mogen volgen. In 14 dagen voel je jezelf de switch maken. Meer verbinding en begrip naar jezelf en je partner.
Het is een belevenis in tempo. De inzichten “oh daarom reageer ik zo” vallen als kwartjes uit de lucht.

De kracht zit ‘m in de humor en de manier van open en eerlijk communiceren. Een warm bad waar je thuis komt.

Wij hebben zo genoten en vonden het zo waardevol, dat nu er een herhaling komt, wij graag weer mee doen.
Ik durf te wedden dat we er weer nieuwe inzichten uit halen.
Blijven groeien en blijven bloeien met je voeten in de modder. Down to earth.

Liefs

Ivo en Sabine

Ieder heeft voor zichzelf wel zijn struggles op persoonlijk vlak. Hoe mooi is het als je dit kan delen en ervaren met elkaar? Als koppel zijn we dan ook samen deze weken aan gegaan met de instelling hier volledig in de stappen en open te staan voor wat ons te wachten staat. Daar waar je er zelf soms gewoon niet uitkomt komen Jeroen en Nathalie met mooie inzichten waar je zelf niet bewust van was. Ze vertellen je niet hoe het moet maar laten jou als individu maar ook als koppel ervaren. Dit heeft ons erg bijzondere, pittige maar vooral juist ook hele mooie gesprekken en inzichten gegeven die ons nog meer met elkaar lieten verbinden. Wij raden deze Relatie-Kick aan ieder koppel aan. Of je nou vol spanning en stress zit of wanneer je blij en happy bent met elkaar. Je wordt verrast door alle gevoelens en ervaringen die boven komen. Dit doet ieder mens maar ook relatie iets goeds!

A en P

wat is het?

Dit is geen tovertruc, geen magische pil of heilige graal. Geen toverstaf die alle problemen oplost of een eenzijdig gelukkig sprookje.

Wat het wèl kan zijn is een handvat, een idee of een oplossing. Wat het zeker is, is zuiver. Eerlijk, open en duidelijk.

Geen bullshit, wel echt.

Voor wat? Voor een gelijkwaardige relatie. Een relatie waarbij jullie jezelf serieus (mee)nemen en de ander ook. Waar alles kan en mag worden gedeeld. Waar helder is of je elkaar aanvult of opvult. Waar drama en ruzie er prima kunnen zijn maar waarbij de schuld NIET wordt (weg)gegeven en verantwoordelijkheid WEL wordt genomen.

Voor wie hebben we de relatie-begeleiding ontwikkeld?

Of de Noordpool nou jaloers is op de gevoelstemperatuur tussen jullie… of omdat jullie gewoon samen even een kleine opkikker kunnen gebruiken.

Of je relatiestatus nu al jaren leeg is en je glasbak al jaren overvol. Maar ook als je lekker met jezelf èn samen kunt zijn maar gewoon even een opfrissertje altijd wel prettig vindt.

De Kwartjes relatie-kick… die doe je saampjes. 

 

 

Waarom doen we dit zo?

Omdat wij om ons heen veel (heel veel) strijd ervaren in relaties tussen mensen. Strijd waar een duidelijke boodschap aan ten grondslag ligt, maar die zelden wordt gehoord. Waarbij de verantwoordelijkheid ook volledig wordt gemist en er een doel bereikt of behaald moet worden dat niks met gelijkwaardigheid meer te maken heeft, maar wel met gelijk (willen) hebben.

En het kan zo simpel, zo vrij, zo ongelooflijk aantrekkelijk zijn in alle relaties.

Vanuit onze eigen ervaring en wijsheid hebben wij voor de online versie toelichtende en verhelderende video’s gemaakt, teksten geschreven en oefeningen gecreëerd. Wij hebben in ons eigen leven veel ervaringen gehad waarin er zeker op cruciale momenten bepaalde behoeften gemist werden. Dat gemis hebben wij omgezet in alles dat wij WEL aan jullie kunnen (mee) geven.

 

Is het magisch?

Verre van. Het is vooral simpel. Geen poespas, geen gedoe of bullshit. We maken het zo puur als mogelijk. Alles draait om bewust worden. Bewust worden en stap voor stap bewuster gaan handelen. Nu gebeurt er waarschijnlijk veel wat je niet meer wilt, maar toch doet of wellicht zijn er ook dingen die je wel wilt, maar nog niet doet.

De stap om ècht te gaan doen wat jullie willen en weten of dat ook hetzelfde is, die stap mist (nog).

Komen jullie live naar ons toe? Dan bespreken we waar jullie behoefte precies ligt en passen we de sessies of de 2-daagse daar feilloos op aan. 

Door relatieproblemen bij de Kwartjes terecht gekomen. We zaten in zak en as en wisten niet of we wel of niet bij elkaar moesten blijven.

Jeroen en Naath hebben ons geleerd kritisch naar jezelf te kijken en vooral de vraag te stellen wie ben Ik en wat wil IK en daarnaast de balans terug te krijgen bij elkaar. Respecteren wat de ander wil, denkt en voelt. Want is het misschien zelfs zo dat wat je zelf mist of graag zou willen, je zoekt bij een ander, maar is dat terecht?

Naar jezelf kijken is moeilijk, komt hard binnen, confronterend, ze hebben bij ons het Kwartje laten vallen. We praten meer, zeggen wat we denken/voelen en plannen meer Me-time en WE-time in.

Bij elkaar weg gaan is een makkelijke optie, voor elkaar vechten was en is uiteindelijk de beste optie voor ons! En ja, we blijven aan ‘ons’ werken, maar de liefde overwint!! Wij zijn ondertussen bijna papa en mama van een 2e zoontje.

Liefs uit Brabant!
R❤️J

Je bent als individu helemaal goed, daar hoeft niks of niemand iets aan op te vullen.

 

 

Hoe werken wij en hoe ziet de begeleidingdagen eruit?

Wij zijn er om soms op te leunen, om te kunnen delen wat je ervaart en te sparren over wat er speelt. Wij kunnen op basis van de behoefte tips geven, maar het ‘doen’ is aan jullie.

Net als je bij het leren fietsen in het begin wat steun nodig had, zo heeft dit (leer)proces dat ook. Als je iets niet weet, dan kan je het niet doen ook. Wij maken bewust wat er nu onbewust gaat. Zodra jullie dat doorhebben is er direct meer ruimte en vrijheid om te gaan doen wat er WEL klopt voor jullie. Als individu en in de relatie.

 

Concreet houdt dit in:

 

14 dagen Online:

€ 750,- excl BTW voor jullie samen. Wel zo eerlijk, wij zijn ook met z’n tweeën.

(En ja: dat is het absoluut waard, zo hebben we ook vernomen van mensen die al hebben meegedaan. Sommigen zouden er het viervoudige voor over hebben. Wij durven zelfs te zeggen: als na het doen van alle oefeningen/dagen er bij jou/jullie geen Kwartje is gevallen, dan krijg je je euro’s terug.)

Want… wat krijgen jullie hier allemaal voor:

  1. We houden een klik-gesprek om jullie behoeften te bespreken en elkaar even in de ogen te kijken, ook al is het online.
  2. Iedere dag een stuk van onze eigen wijsheid, aangevuld met een oefening.
  3. Een digitaal werkboek om ook echt jullie Kwartjes bij te houden.
  4. Een Whatsapp-groepje met jullie en ons alléén (2-op-2) waarin je (ja, echt dagelijks!) alles wat je tegenkomt mag delen en bespreken. Na de 14 dagen wordt hierin ook nog onze ‘nazorg’ gegeven. Er zitten dus geen andere mensen in dit groepje.
  5. Minstens een keer per week een online live vraag-en-antwoordsessie met alleen jullie via Skype, Teams of Zoom om alles wat dieper te onderzoeken, op basis van de behoeften.
  6.  Een eindgesprek om de losse eindjes die er wellicht nog zijn af te ronden.
  7. 24/7 bereikbaar, want mocht het onverhoopt niet bij ons uitkomen dan nemen we gewoon niet op ?. Gelukkig is de garantie op een reactie 100%

De mensen die al mee hebben gedaan aan deze twee weken geven aan dat de inzichten die zij gekregen hebben wat hun betreft onbetaalbaar zijn. Het is maar dat je het weet 😉

 

2-daagse met zijn 2-en: 

Snel duidelijke (en eerlijke!) antwoorden. Altijd op maat. Twee dagen achter elkaar, in een weekend in Leiderdorp. Tijd om echt met zijn tweeën de diepte in te gaan? Doe dan mee aan de 2-daagse. Alleen jullie en wij, een heel weekend voor maximale impact!

Jullie regelen zelf jullie overnachting in de buurt. We starten op zaterdagochtend, wij regelen de lunch voor jullie. Jullie slapen ergens dichtbij en dineren en ontbijten daar ook… en daarna is er nóg een dag! 

Data zetten we vast in overleg. 

Kosten: € 2000,= (particulier tarief) excl BTW voor jullie tweeën samen.

 

Liever losse sessies? Neem dan ook even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

 

 Wanneer kunnen jullie niet meedoen?

Als jullie niet de verantwoordelijkheid om het zelf te gaan DOEN nemen. Dat is echt de allerbelangrijkste voorwaarde. ‘Zelf Doen’ is namelijk de sleutel tot het gewenste resultaat. Jullie doen, jullie oefenen en delen. Niks magisch aan, gewoon de eerlijke verdeling van de verantwoordelijkheid.

 

 

Deze Kick heeft ons precies dát zetje gegeven om steeds verder bezig te zijn met ontwikkelen, oude patronen doorbreken.
We zijn vooral aan de slag gegaan met onszelf. Eigen aandeel zien in dingen. Positief zijn in het leven, geloven in jezelf en de toekomst, doen wat we echt willen, en genieten in het hier en nu.
Het is echt een combinatie van veel dingen. En doordat we nu zo positief zijn openen er ook weer hele mooie deuren. ❤️
K & J

je doet iets niet wat je wel wilt

of 

je doet iets wel wat je niet wilt

 

 

“Hee jullie,

Nu het afgelopen is wil ik toch even reageren. Jullie hebben van mij nog niet eerder persoonlijk iets gehoord, wel over mij via mijn vrouw, dus ik vond het nu wel tijd worden.

Hartelijk bedankt voor deze 2 weken! Ik vond het boven verwachting leuk, leerzaam en interessant. Ik zal er ook zeker mijn voordeel mee doen.

Weer een stuk wijzer (en heel erg vrolijk) geworden van deze laatste les, groet ik jullie vriendelijk voordat ik nu minder ga verwachten en opvullen en meer kinderlijk ga genieten…?

Tot ziens en nogmaals bedankt,”

John

Wij werken met onze kernwaarden, de 5 V’s

Veiligheid; alles kan en mag (gezegd worden), niks moet van ons.

Vertrouwen; alles wat gedeeld wordt is en blijft tussen ons.

Verbinding; wij zijn er volledig, gelijkwaardig en onvoorwaardelijk

Verantwoordelijkheid; alles wat er gedeeld en gedaan wordt is de verantwoordelijkheid van degene die het deelt en/of doet. Hulpen vragen mag, schuld (weg)geven niet.

Wat als het goed is uitmondt in de 5e V: Vrijheid, onafhankelijkheid en liefde.

“Heel, heel, heel erg dank voor deze fantastische Weken.

Bedankt voor jullie eerlijkheid, jullie openheid, het van de hak op de tak springen.

We voelen ons, ook op afstand, “thuis” bij jullie.”

P & N

We zijn supermakkelijk te bereiken
en reageren altijd

Bel

 Jeroen: 06 52374793 

Naath: 06 50780187

 

 

“Bedankt voor de fijne lessen, de leerzame en grappige filmpjes en de mooie inzichten!

We hebben echt een enorme ontwikkeling doorgemaakt en dat in 2 weken. Leek wel alsof het in deze tijd allemaal op z’n plek viel.

We hebben het geleerde samen toegepast en gemerkt wat het deed… bijzonder hoe simpel het inderdaad kan zijn.

Bedankt voor jullie inzichten, kennis en humor want dat maakt alles luchtiger (zeker als je, zoals ik, erg kritisch bent op jezelf. Lees: heb ik nu ook nog een dramadriehoekprobleem erbij???? Hahaha!)

Ik heb me net aangemeld voor jullie I-vent.
Kijk ernaar uit om jullie daar te ontmoeten!”

Rianne

Het gaf het gevoel dat we weer konden verbinden en dat samen allemaal konden bereiken.

Eenmaal thuis gaf het ook besef…

Rauw, eerlijk en pijnlijk, maar achteraf wel een belangrijke stap in het proces.

Ik ben dankbaar dat we dit hebben mogen doen. Dat julie een stukje met ons mee konden lopen en juist in dat stuk er voor ons waren omdat het toen zo vertrouwd voelde.

K