Reiki op z’n Kwartjes

je energie op orde

Lekker in je vel. Beter in je lijf.

Jouw eigen verantwoordelijkheid.

wie ben ik

 

Ik snap dat je iets meer wilt weten voor je bij een onbekend iemand op een tafel gaat liggen. En dan ook nog behandeld gaat worden. Je zou bijna denken dat je wel gek moet zijn om dat te doen. Snap ik hoor.

Maar als je dit nu leest, dan is er toch iets van interesse. Volg die interesse gewoon even.

Mijn naam is Jeroen Kortekaas. 48 jaar en geboren en getogen in Leiderdorp. Samen met de leukste liefste woon en werk ik samen. Vooral het leven wat wij samen doen is geweldig. Volg voor meer verhalen gewoon onze sociale media. Veel simpeler.

Als jij en ik elkaar een keer ontmoeten vul ik mijn hele leven wel aan, mocht je daar vragen over hebben. Anders wordt dit ook zo’n knetterlang stuk tekst.

even wat helderheid

 

Over mijn kijk op reiki, energie en heling

 

Reiki is voor mij ondersteuning. Verlichting van klachten. Het is er voor meer rust, voor het wegnemen van spanning. Voor verlichten van pijn. Voor algehele ontspanning van je lijf. En dat dat lijf gezond is, is belangrijk.

 

Ik ken nog niemand die de werking van het menselijk lichaam volledig begrijpt. We weten collectief inmiddels wel dat het ongelooflijk slim is. Het weet exact wat er het allerbeste is om in balans te komen en te blijven. In de natuur weet ieder plantje en iedere dier dit, maar ergens op onze evoluerende weg hebben wij mensen hier een wat andere kijk op genomen. Terwijl ons lijf hier echt niet in is veranderd.

 

Het geeft je elke dag signalen af om in balans te komen en te blijven. Aan jou om die signalen op te pikken, er naar te gaan handelen. Vrij simpel. Maar doe jij dit? Grote kans van niet.

 

Ik deed het voorheen ook niet hoor. En nu nog steeds niet altijd. Het is gewoon soms rete-lastig. Koffietje teveel, klein doosje koekjes, toch nog een Netflix afkijken ipv slapen of die zak MM’s niet negeren maar in 3 handen laten verdwijnen. Gevolg: meer stress, meer vermoeidheid, meer opgeblazen en net ff te lang mijzelf afkraken. Absoluut geen balans. Terwijl mijn lijf zo duidelijk was.

 

Maar wees gerust. Je lijf is ook lief voor je. Je hoeft het slechts serieus te nemen. Doe je het niet, ook goed. Het is je eigen verantwoordelijkheid. Maak je mindere keuzes, dan zijn en voelen de gevolgen ook minder. Simpel. Jij kiest.

hoe kan je nou wèl luisteren naar je lijf 

 

Want als je wel luistert en het doet dan geeft je lijf er ook ongelooflijk veel voor terug. Iedereen kent dit begrip: beter in je vel zitten. Lekker in je lijf zitten. Kleur dat plaatje voor jezelf maar in. Wat zie jij jezelf doen als je (bijna elke dag) lekker in je lijf zou zitten? 

Hier kan Reiki aan bijdragen. Hier kan ik aan bijdragen. Het is dus verlichtend en absoluut ook een zeer goeie manier om tot je eigen innerlijke antwoorden te komen. Niet op wiskundige vragen, maar wel op vragen die wat abstracter zijn. Noem het levensvragen. Om het een naampje te geven. Voor als je even vastloopt.

wat kan en vooral: wat doe ik

 

Ik ben na jaaaaren van ongeloof over mijzelf, mijzelf maar eens wel gaan geloven en vooral gaan vertrouwen. Ik kan al heel mijn leven luisteren. Goed luisteren naar anderen. Horen waar het echt om gaat. Niet die bullshit die iedereen verzint om de verantwoordelijkheid te ontlopen, maar de ware boodschap van je gedrag. Wat je nu eigenlijk wel wil. Daarnaast merkte ik dat ik met een bepaalde mate van aandacht mensen kon laten ontspannen.

 

Nu combineer ik beide talenten. Daar heb ik wat voor mogen leren, vooral lessen. Niet altijd even leuk. Maar ja, das ook leven.

 

Ik gebruik Reiki hier nu ook voor. Bij Kwartjes deed en doe ik het luisteren altijd al, maar nu gebruik ik de Reiki om die ontspannende aandacht te versterken. Samengevoegd kan ik veel geven aan anderen en dat doet mij goed. Iets bijdragen aan de balans van een ander.

wat investeer jij zelf en hoe gaat het in de praktijk

Wij spreken elkaar vooraf altijd even. Om je behoeften en wensen te bespreken. Ik leg dan ook even uit wat de verdere gang van zaken is.

 

Bij een behandeling op de tafel is dit vooraf aan de 1e behandeling.

 

Bij een afstandsbehandeling is dit kort met beeld.

 

 

De standaard behandeling, op afstand of op tafel, is in de basis om meer in de ontspanning te komen. Meer in contact komen met je lichaam. Vanuit daar kan je lijf veel beter aan de slag om zichzelf in balans te komen.

 

De verdiepende behandeling brengt ook inzichten en antwoorden met zich mee. Dan verleggen we samen de aandacht meer naar specifieke vragen waar je mee rondloopt. Hier zit een meer coachend aspect bij ingesloten.

 

Bij allebei de behandeling ben jijzelf altijd degene die weet wat het beste is voor jou. Ik deel alleen mijn ervaringen wanneer jij hier om vraagt.

 

Kosten

Afstandsbehandeling van max 60 min € 50,-

Tafelbehandeling van max 90 min € 80,-

 

Behandeling met meer verdieping en inzichten in persoonlijke vragen:

60 min €  80,- 
90 min € 110,-

wat levert het je op

 

Meer rust, meer balans, meer contact met je lijf en vanuit die beweging dus ook jouw eigen antwoorden. Je gaat weer meer horen. Meer horen van jezelf. Meer weten wat goed voor jou is. En dat, dat kan heel veel, heeeel veel moois brengen.

 

Ik sta met mijn benen op de grond en vind niks raar. Iedereen doet zijn of haar best om er wat van te maken in de tijd die je krijgt. Ik heb geen idee wat de reden van het leven is en dat maakt mij ook niet uit. Ik wil leven zoals ik voel dat goed voor mij is. Ik benader alles en iedereen gelijk. Wat ik wel van mensen vraag waar ik contact mee maak is dat de eigen verantwoordelijkheid wordt genomen. Er is niemand anders verantwoordelijk voor je leven behalve jijzelf.

 

Heb ik de drempel iets verlaagd? Is het nu wat minder eng? Kom dan eens langs.

Jij bent het meer dan waard om zo goed als mogelijk in je lijf te zitten.

Tot vanzelf!

~Jeroen~

 

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Jeroen: 06-52374793

Naath: 06-50870178