Tijd voor jou !

 

jouw wekelijkse

me-time. 

De plek waar je ècht gezien en gehoord wordt. 

we gaan het gewoon doen.

De ‘Me-time-club’ 

 

 Oké.. dat klinkt dus echt super kneuterig. Een ‘club’. Dat deed je toch toen je 8 was? Of misschien later nog een keer op de middelbare, een ‘meidenclubje’? 

Precies dát is nu de grap. Want.. hoe was het, om gewoon met een groepje ‘gelijkgestemden’ te kunnen sparren, zeiken of de diepte in te gaan? Te delen waar je mee zat en je daarin gezien en gehoord te voelen?

En nu dan uiteraard niet met het doel om het over anderen te hebben, of anderen buiten te sluiten, maar om gewoon eens je eigen dagelijkse shit (en misschien later ook wel: wat daar dan achter zit) op tafel te gooien. 

We weten namelijk dat we je erbij kunnen helpen. Er is vrij weinig dat we zelf nog niet hebben meegemaakt en we kunnen onvoorwaardelijk naar je luisteren, meevoelen en van verschillende kanten kijken naar waar jij tegenaan loopt.

we zien de oplossingen die jij nog niet ziet.  

Mocht je je afvragen over wat voort dingen we het dan hebben…?  

Burnouts, scheiding, verslaving (kopen, drinken, sporten, telefoon), samengesteld gezin, grensoverschrijdend gedrag, zelfstandig ondernemer zijn, operaties, ‘stief’gezinnen, eetstoornis, de overgang … zoiets? 

de vraag is: wat doe je nog dat je niet meer wilt doen?

Alles wat je hebt meegemaakt maakt je tot wie je nu bent. Of je er nu blij mee bent of niet. Lukt het om te ervaren wat er NU is? Om niet te blijven hangen in vroeger, of niet bang te zijn voor later, maar je te beseffen wat er op dit moment ècht toe doet?

Doe je wat je wil? Of zijn er dingen waar je mee wilt stoppen of die je anders wil doen? 

Wat doe je nog niet wat je wel zou willen 

ME-time dus. 

Naast het praten over dit soort onderwerpen en het aandacht geven aan ‘levens’vragen gaan we ook stil zijn. Aandacht hebben voor wat er NU is. Omdat we weten dat dat de ingang is. De weg naar jouw eigen antwoorden, die je natuurlijk eigenlijk zelf allang weet maar nog niet uit durft te spreken. 

Waarom doen we dit dan in een groepje? 

Toen we zelf door de nodige shit heen gingen waren we veelal alleen. Natuurlijk konden we wel eens een vriend(in) bellen of hadden we het er (oppervlakkig) met mensen over. Maar de diepte in gaan en voelen dat we niet de enige waren, dat we niet alleen stonden hierin… dat was er niet echt. Als je jouw vragen gaat delen dan zul je ontdekken dat je niet de enige bent. 

Een groep bestaat uit maximaal 6 vrouwen. En je zult zien: als vanzelf allemaal vrouwen die hetzelfde meemaken als jij. We kijken dan ook goed naar de samenstelling van de groepen. Per groep steken we in op een bepaalde ‘leeftijdsfase’ omdat we gemerkt hebben dat dat het beste werkt.

Veiligheid, vertrouwen, verbinding, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn ook nu weer onze uitgangspunten. Worden er dingen besproken die fijner voelen te bespreken met ‘vrouwen onderling’, dan sluit Jeroen simpelweg die keer niet aan. Of hij gaat even lekker boven zitten. Helemaal goed! 

Het wordt dus een combinatie van ècht eens in gaan op wat er op dat moment speelt èn leren meer aandacht te hebben voor het hier en nu.  

De ME-Time club dus! 

Jouw ME-time moment bestaat straks uit:

Tijd om even stil te zijn, bij jezelf te komen en weer te voelen wat je echt leuk, fijn en belangrijk vindt. 

Waar en wanneer?

 

   

Er zijn twee momenten in de week waarop we bij elkaar gaan komen, in twee aparte groepen.

Omdat het wel zo fijn is om elke week ook dezelfde mensen weer te zien. Je kunt kiezen voor: 

Vanaf 12 februari: Maandagavond 19.30 tot 21.00 uur, 8 x, laatste keer op 1 april VOL

Vanaf 6 maart: Woensdagochtend 10.00 tot 11.30 uur 8 x (niet op 10-4), laatste keer op 1 mei (voor dames rond de 50!), nog 3 plekken.

Nieuwe groepen: 

Vanaf  22 april: Maandagavond 19.30 tot 21.00 uur, 8 x, (niet op 20 mei), laatste keer op 17 juni

Vanaf 22 mei: Woensdagochtend 10.00 tot 11.30 uur 8 x, laatste keer op 10 juli

 

 

Meld je altijd eerst even aan via de mail of WhatsApp! 

Daarna zien we elkaar in principe op de maandagavond of woensdagochtend.

 

als het simpel is klopt het

Durf jij al stuurdrummend en zingend in je auto te zitten? In de plassen te springen na een flinke regenbui? Met je man, vrouw of alleen te dansen in de woonkamer op ‘I’m too sexy’ terwijl de kinderen roepen dat dat ècht héél erg stom is? 

Heb jij een relatie waarin je alles mag, kan en durft te zeggen? Heb jij schijt aan wat een ander vindt als je in je panda-onesie de hond uit gaat laten omdat het gewoon freakin koud is anders? 

Kan jij ook op je werk helemaal jezelf zijn? Eerlijk zeggen wat je vindt, je niet ondergeschikt of juist groter maken dan de ander? Staat ‘nee’ ook in jouw woordenboek en durf je het ook te zeggen als je geen zin hebt in plaats van een briljante smoes te verzinnen?

Mag de was ook gewoon eens blijven liggen omdat je nou eenmaal ècht dat nieuwe seizoen van Selling Sunset wil kijken en jij nu dus gewoon languit op de bank gaat (kids: hop, moven.. MIJN plek!)

Zomaar een paar voorbeelden uit ons eigen leven. En we kunnen je zeggen: ja! DAT IS LEUK! Je wordt er echt een stuk gezelliger, authentieker (we weten het.. stom woord, maar je snapt de lading) en voor de omgeving beter te pruimen door. 

Het betekent wel: naar jezelf kijken. Voelen wat voor jou belangrijk is en al je ‘rollen’ en etiketjes minder serieus nemen. 

 

wie mogen er bij ‘de club’? 😉

Nou…. Jij dus !

Of je het nu wilt hebben over het (klooien met) eten, het op zaterdagavond (en stiekem ook wel vaker) net teveel glaasjes wijn drinken, het steeds weer verwijderen van die Vinted app en dan tòch via Google inloggen om stiekem even dat truitje te bestellen (kost maar 4 euro toch?) of überhaupt: het niet kunnen wegleggen van je telefoon…

Of over je relatie, je gezin, scheiding, ‘stief’kids… (man-o-man wat kan dát toch ingewikkeld zijn)

De stress op je werk (of thuis!) omdat je het lastig vindt om je grenzen aan te geven en ze je vast niet meer aardig vinden als je dat ene klusje nog even voor ze afmaakt,

Of over opvliegers tijdens vergaderingen en vooral.. midden in de nacht waardoor je meer niet, dan wel, aangesloten bent de rest van de dag? En zijn het niet alleen ‘hot flashes’, maar zit dat opvliegende je ook in de weg in het contact met man, kinderen, collega’s (de naam “draak” of “Eucalypta” is in dit huis niet vreemd..) 

En misschien herken je het in het je steeds opnieuw weer voornemen gezonder te worden. Anders eten. Meer bewegen. Met jezelf ‘aan de slag’. En er komt, tot nu toe, geen hol van terecht. 

Omdat je niet weet waar je moet beginnen. Of omdat je al 149 keer begonnen bent maar het niet volhoudt. Dat dieet dat nu toch écht anders zou moeten zijn. De sportschool, minimaal vier keer per week. Liever voor jezelf zijn en elke dag een kwartiertje mediteren. Meer aandacht hebben voor wat echt belangrijk is. Dus: minder op je telefoon, minder Netflix, minder Insta en meer naar buiten. Minder of niet meer drinken. Stoppen met roken.

Mmm.. lukt dat een beetje? Of…

Heb je je Basic Fit abonnement al gecanceld maar moet je toch nog voor een heel jaar doorbetalen? Kak. Staan de eiwitpoeders, repen en de keto-koekboeken stof te happen in de kast? Zonde. En heb je de Headspace of Calm-app op je telefoon staan en is je ‘run-streak’ 185 dagen? (Omdat je hem elke avond maar even aanzet maar er niet naar luistert)

Zorg je nog steeds vooral voor anderen en kom jijzelf nog wel aan de beurt als de kinderen uit huis en je ouders in een verzorgingshuis of overleden zijn? Heb je seizoen 5 van Stranger Things al in je agenda staan en volg je de Juicekanalen op de voet (Want hee… misschien komen Sylvia en Joris wel weer bij elkaar?)?

Lukt het minder drinken al een beetje nu het voorjaar er weer aan komt en een glaasje rosé (of 3 of 5) toch wel erg lekker is? Ben je over gestapt op vapen? 

Lastig hè?

En weet je… allemaal jouw eigen keuzes en verantwoordelijkheid. Stom hè. Jij WIL het toch anders? Waarom doe je het niet? 

Het klinkt hard. Cru misschien zelfs. Maar… het zou zomaar kunnen kloppen. Hoe we dat weten? Omdat we het zelf exáct zo deden. Lang. Heel lang. Eigenlijk… heel eerlijk? TE lang. En precies daarom zijn wij degenen die jou kunnen leren (en voor-leven) hoe het anders kan. Stap voor stap. Samen. Zonder dieet, abonnementen, regels of verplichtingen. Je neemt jezelf mee en we doen het gewoon samen. Net zolang tot je het zelf kunt. Simpeler kunnen we het niet maken.

Meer weten? Kennismaken? Mail of bel en je gaat het meemaken. Eindelijk. Tijd voor jou. Fijn hè? 🙂

Een lach en een traan

Wat een erkenning, geworstel, verdriet, opluchting, blijdschap, oprechtheid en veiligheid. En dit alles met zoveel respect waarbij een nodige dosis humor zeker niet mocht ontbreken.
Het is één groot warm bad!! ❤

Wat een mooi mens!

Zo open, eerlijk en vrij. Dat komt omdat jullie die ruimte creëren. Vertrouwd, gezellig; met een lach en soms een traan. Heel erg fijn om bij jullie te mogen zijn en het eens ècht te kunnen te ervaren.

 

Z

Het ging nu eens over mij!

Ben zoooo dankbaar. Veel geraakt. Jullie energie. Jullie humor. Jullie zachtheid. Jullie directheid.  Dank. 

Zoveel warmte...

De fijne manier van mij echt zien en horen. En op het juiste moment de luchtigheid.  Ik voelde me thuis. Gezien. En gehoord! Dank, dank, DANK. 

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Jeroen: 06-52374793

Naath: 06-50870178