Kwartjes 1-op-1

spiegeltje spiegeltje

Jouw waarheid. Het enige dat telt. Van daaruit is alles te doen en te snappen. ALLES.

individueel aan de slag

 

Je wil (het) anders? Kappen dan met het gemup en met die bullshit. Draai niet om de kern heen. Gaat iets niet zoals jij wenst, spreek je waarheid en ga doen wat goed voelt. Geen smoesjes, excuses en Blablabla meer.

Of het om jezelf gaat, je relatie, je puber, je team of je gehele bedrijf. Het vraagt allemaal om hetzelfde… wordt er gedeeld waar het ècht om draait?

Verandering kan snel als je eerst naar jezelf durft te kijken. Jouw waarheid is het enige wat klopt. Niks 10-tallen hulptroepen, bakken met geld en zeeën van tijd. 

Wat we doen? Wij halen de waarheid direct boven tafel. Dat waar het echt om gaat, waar je wat mee kan. Waardoor het NU wel verandert.

Geen getrut, geen gezeik, maar direct, duidelijk. Met vertrouwen, in veiligheid en verbinding. De verantwoordelijkheid leggen waar hij hoort. Als dat er allemaal is dan gaat het hard. Dan ontstaat de ultieme vrijheid.

Klaar met draaien? Laat dan maar vallen… jij je angst, wij de Kwartjes. 

 

Klaar met de bullshit

 

 

we werken met de 5 v’s

 

Vertrouwen

Als dit mist dan is er afhankelijkheid bij een ander. Zelfvertrouwen is nodig om te doen wat goed voelt. Om te weten dat jij er helemaal mag zijn is. Ook als het om verdriet, pijn en boosheid gaat. Weten dat wat je doet, altijd goed is.   

Veiligheid

In de veiligheid en met vertrouwen mag je fouten maken. Oefenen met zaken die je nog niet zo goed onder de knie hebt. Daar mag je jezelf kwetsbaar opstellen, klein voelen en experimenteren. In veiligheid mag je zijn, om niks te hoeven.

Verbinding

Een goede verbinding is gelijkwaardig. Bij jezelf is dat de verbinding tussen je hoofd, hart en je benen. Weten wat er bij je speelt, zodat jouw eigen waarheid boven tafel komt. Alleen daar kan wat mee gedaan worden. Als je het even niet weet, wel weten dat je of je gevoel of je verstand nog bezit om veilig te zijn.

Vrijheid

Het gevoel om alles tot bloei te laten komen. Alles te doen wat goed voelt. Van niks, tot alles. Vrijheid om je emoties te tonen, om je gang te gaan, om ruimte in te nemen. Vrijheid om je hart te volgen. Creatief te zijn of passief te volgen. De vrijheid om jouw waarheid te volgen.

Verantwoordelijkheid

Dit neem je. Je weet dat alles wat jij ervaart, vindt en denkt van jou is. Dan is geen enkele schuld bij of afhankelijkheid tot een ander. Jouw leven, jouw verantwoordelijkheid. Als alle 4 de bovenste elementen er zijn dan neem jij voor alle 4 ook jouw verantwoordelijkheid. Neem je die, dan is er nooit strijd in jezelf. Dan mag alles en kan alles, want jij doet het zelf.

klikkerdeklik

Vooraf is er altijd een kennismakings- oftewel Klik-gesprek. Klikt het niet, dan begeleiden wij niet. Dat werkt twee kanten op. We bespreken vooraf wat wij denken dat nodig is en geven het ook aan wanneer je bij ons niet aan het juiste adres bent. We leveren altijd maatwerk, want iedereen is uniek, in vraag en in begeleiding.

We vragen van jou alleen de JA. De Ja die zegt dat jij zelf de verantwoordelijkheid pakt en ervoor wil gaan. 

Onze tip: informeer altijd even bij je werkgever of de kosten vergoed kunnen worden! In veel gevallen kan door onze inzet namelijk (langdurige) uitval voorkomen worden. Vind je baas ook interessant. Zeker weten.

 

 

 

 

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Jeroen: 06-52374793

Naath: 06-50870178