paprika’s gevuld met tonijn

Weer zo’n makkelijk en superlekker recept. De kids hebben hier ook zo onwijs van zitten smullen!! Lekker met aardappeltjes, die snij je gewoon met school en al in stukjes, husselen met olie en kruiden, meteen in de oven erbij schuiven op een bakplaat met bakpapier. Is op hetzelfde moment klaar!
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Nodig voor 4:
Olijfolie
4 grote paprika’s, gehalveerd en schoon gemaakt
2 teentjes knoflook, geperst
280/300 gram Tonijn uit blik, uitgelekt
Blikje ansjovisfilets, uitgelekt
Evt kappertjes
Cherry tomaatjes, gehalveerd
Geraspte kaas
Zout en peper
Oregano
3 lenteuitjes, in ringetjes
Verse basilicum
Meng de tonijn, ansjovisfilets, knoflook met wat olie tot een soort pasta. Voeg evt de kappertjes toe. Wat zout, peper en oregano erbij om het goed op smaak te brengen.
Leg de paprika’s met de open kant naar boven in een ingevette ovenschaal en vul ze met het mengsel.
Verdeel de tomaatjes over de paprika’s.
Bestrooi met wat kaas (kun je evt ook weglaten) en zet 25 minuten in de oven. (Zet er dus meteen wat aardappeltjes bij in)
Als ze klaar zijn strooi je de lenteui en basilicum erover en serveer je ze met de aardappeltjes.
Succes gegarandeerd!