kip ‘spies’ op zijn marokkaans

Lekker met de couscous die je ook op deze pagina vindt. Bij gebrek aan spies kun je de kip ook gewoon los in de grillpan bakken, zoals wij šŸ˜‰

voor:

2

klaar In:

15 minĀ 

Zonder:

gluten,Ā  suiker, lactose

Goed als:

bijgerecht

Ingrediƫnten

  • 300 gram kip, in stukjes gesneden
  • knoflook
  • olijfolie
  • rode wijnazijn
  • verse koriander
  • verse munt
  • gemalen komijn
  • kurkuma
  • kaneel
  • chili (vlokken)
  • zout
  • citroensap
  • 1 rode ui
Zet de kip voor een kwartiertje in de marinade van knoflook, olie, rode wijnazijn, verse koriander en munt, gemalen komijn, kurkuma, kaneel, chilivlokken (peper), zout, citroensap, en rode ui
Bak de stukken kip met de ui in een hete grillpan. Je kunt ze eerst op een spies prikken, maar los gaat het ook helemaal prima!
Erg lekker met de bloemkool-couscous.
Genieten maar!