Vissticks
Op een gezonde manier gepaneerd. Lekker met friet en wortel uit de oven!
voor:
2
klaar In:
45 minuten
Zonder:
gluten, suikers, lactose, meuk
Goed als:
hoofdgerecht
over dit recept
Paneren met cassavemeel.. maakt het lekker knapperig en glutenvrij. Erg lekker met de friet die je ook op deze pagina vindt, en de wortel uit dit recept is er ook heerlijk bij. Proberen maar! Lekker met een knoflooksausje erbij.
Ingrediënten
- 250 gram kabeljauwfilet
- 1 ei, losgeklopt
- 1/4 cup arrowrootpoeder
- 1/2 cup cassavebloem/meel
- Zout, peper, gerookte paprika
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snij de vis in smalle stukken die lijken op vissticks
- Doe wat water door het losgeklopte ei en doe deze in een diep bord
- Doe ook de arrowroot en de cassavemeel beiden in een apart (2 dus) diep bord. Je hebt nu drie diepe borden met ei, arrowroot en cassave.
- Doe wat zout, peper en gerookte paprika door de cassave
- Haal de vis stuk voor stuk door de arrowroot, daarna door het ei en tenslotte door de cassave. Leg de ‘gepaneerde’ vis op een bakplaat die bedekt is met bakpapier en bak ze in de oven, ongeveer 20 a 25 minuten.
- Eet smakelijk!