Spoedcursus zelfliefde

in 1o dagen liever voor jezelf

In 10 dagen laten we je online kennis maken met verschillende manieren om liever voor jezelf te zijn. Zelf aan de slag met jouw eigen waarheid. Jouw moment, jouw plek, jouw tempo. Doe je mee?

 

 

 

Vandaag begin jij.

 

Aan de Spoedcursus Zelf-Liefde. Wat een geweldige beslissing en stap!! Chapeau!!

 

In de komende 10 dagen laat ik je kennis maken met verschillende manieren om liever voor jezelf te zijn. Misschien ken je bepaalde oefeningen, filmpjes of liedjes al, misschien ook niet. Laat je gewoon meenemen en verrassen. En doe iets gewoon nog eens, mocht je het al kennen!

 

Mocht je nog nooit gemediteerd hebben; ga het aan! Ervaar wat het voor jou doet. Je kunt gewoon op de bank zitten of op een prettige stoel. Een meditatiekussen of -krukje is echt niet nodig. Mocht je het heel fijn vinden om in kleermakerszit op de vloer te zitten en wierook aan te steken: lekker doen! Maar niets moet! Doe het op jouw manier, dan hou je het ook vol en ervaar je de meerwaarde. Je kunt ook liggen, mocht zitten niet prettig zijn. Wees ook hierin al meteen lief voor jezelf.

 

De oefeningen kosten je gemiddeld ongeveer 15 a 20 minuten per dag. Nu hoor ik je al denken… ja hallo.. 20 minuten! Waar haal ik die vandaan?

 

Heel makkelijk. Gewoon even wat minder op Facebook, e-mail, telefoon, of skip een keer een aflevering van Utopia. Is toch vooral reclame 😉

 

Serieus: 20 minuten heeft iedereen! Ook als je kleine kinderen, een aandachtvragende hond, kat of partner hebt en bezig bent met een studie. Hoe drukker je dag, hoe belangrijker jouw ik-tijd!

 

Een fijn notitieboekje, dagboek, kladblok, Evernote of tekstverwerkend programma op je laptop of p.c. is handig. Opschrijven wat je anders gaat doen helpt om ook daadwerkelijk door te pakken. Zoek dus nog even in die rommelkast naar iets om in te schrijven of installeer een handige app op je telefoon om aantekeningen te kunnen maken. Je kunt ook een speciaal boekje aanschaffen voor deze Spoedcursus! Een extra kadootje voor jezelf!

 

Elke dag krijg je een filmpje, een ingesproken oefening en een uitdaging/prikkelende opdracht. Soms zit er nog een extra filmpje bij of een liedje. Probeer het allemaal te bekijken en beluisteren en de opdrachten ook echt uit te voeren. Dan haal je het meeste uit deze cursus. Dus niet alleen maar af en toe even een beetje gluren hier en na 10 dagen roepen dat je niets hebt opgestoken. Je moet er ook zelf iets voor doen!

 

Deel met me wat je van de oefeningen vindt en wat je handig en/of nog lastig vindt. We gaan er samen 10 mooie dagen van maken.

 

Iedere dag ga je gewoon zelf naar de volgende dag van de 10. Lukt het niet in 10 dagen: geen probleem. Neem je tijd. Da’s ook lief 🙂 

Hier ga je direct naar de dagen in de cursus:

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

Extra: alle meditaties op een rij

 

Klaar voor? We gaan beginnen!! Jeeeejjj!! (Open nu Dag 1! 🙂 )

Nathalie

 

 

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Jeroen: 06-52374793

Naath: 06-50870178