Kwartjes is er. Zéker voor jou 

in de

zorg

Een paar handige tools op een rij !

Naar de pagina speciaal voor: Schar 4

Naar de pagina speciaal voor: Schar 1

Gewoon meteen

Tot de kern

 

Het maakt niet uit wie je bent

of wat je binnen de zorg doet. Wij kijken niet naar rollen, titels of privé-parkeerprivileges. We zijn allemaal mens, we weten allemaal niet wat er komt en ja… misschien zijn we wel allemaal even bang. 

z

Stoer doen mag. Hoeft niet.

We kennen er inmiddels een paar. Zoals jullie. Tough cookies. Harde werkers, grote bek, hoop lawaai, klein hartje. Geen probleem, prikken we wel doorheen (als jij het toelaat). Gaat ruimte geven. Niks ingewikkelds aan.

Als het simpel is klopt het

Ons belangrijkste uitgangspunt. Waarom moeilijker doen dat het nu toch al is? We kijken, samen met jou, hoe het makkelijker kan. Ondanks de stress, de druk, de haast.

We doen het samen

Jij deelt, vraagt, vertelt, wij luisteren, denken en voelen mee en maken het praktisch. Zodat je meteen merkt wat werkt en wat niet. We doen het stap voor stap. Live, of per telefoon, App of mail. Hoe, waar en wanneer het ons allebei uitkomt.

Online oefenen: gratiess!

Vind je het maar niks? Twee van die lui op je werk terwijl het er al zo druk is (en ook nog eens drukker wordt!)? Liever gewoon thuis, of op de wc in je pauze (twee minuten móet lukken toch?) even rust? Er staat een oefening op deze pagina. Èn boeken! Nu helemaal gratis. Alleen voor jullie. Uiteraard.

Ervaren, Delen, Doen

Belangrijk uitgangspunt nummer 2. We helpen je om te leren herkennen wat je ervaart, hoe je dat kunt delen (met collega’s, maar ook thuis!) om het vervolgens ook nog eens ‘gewoon’ te doen. Als wat jij voelt, zegt en doet met elkaar klopt ben je helder, voorspelbaar en wordt de stress vanzelf al minder!

stress.

kan je zelf iets tegen doen!

Een simpele oefening die je kunt doen in de auto, op de fiets, op de w.c. of in bed die zorgt dat je lijf minder stresshormoon aanmaakt. Het is niet meer dan even anders ademhalen. Klinkt simpel. Is het ook.

Wordt ook door NASA, de politie en door Olympische sporters gebruikt en werkt supersnel. Hoe? We leren het je graag. Of doe ‘m lekker zelf, kan ook! 

De tweede oefening is een adempauze. Even 5 minuten met je aandacht bij de adem, je buik. Fijne oefening voor als je meer wil leren bij je gevoel te komen.

 

Oefening voor stressreductie: de Neutral

met Nathalie van der Meer

5 minuten adempauze: even stilstaan

met Nathalie van der Meer

We zijn supermakkelijk te bereiken
en reageren altijd

Bel

 06 52374793 (Jeroen)

06 50870178 (Naath)  

 

 

Insta

Facebook

Wat we doen

Naath is (gz) psycholoog. En doet dingen met Mindfulness zonder dat het vaag of zweverig is. Gewoon met de poten in de klei. Of in de zee. Vooral als die koud is. Vindt zij leuk. Ieder z’n ding.

Jeroen kan iets dat mega-spooky is. Hij weet eigenlijk meteen of wat jij zegt en doet, klopt. Soort metaaldetector maar dan voor de waarheid zeg maar. Klinkt echt super-raar en dat is het misschien ook. Maar het werkt. En hij prikt daarmee gewoon zo, PATS, door alle muurtjes heen. Scheelt een hoop tijd en bullshit.