Zoete aardappel, spruitjes en steaksalade
Zoete aardappel, spruitjes en steak salade voor 2
Verwarm de oven voor op 210 graden.
Schil 2 zoete aardappelen, snij in blokjes
Doe ze in een grote schaal, hussel met olijfolie, sojasaus, sesamolie en wat honing.
Verspreid over een bakplaat met bakpapier en zet 15 minuten in de oven. Schep ze om ma 15 minuten en zet nog 15 minuten in de oven.
Snij ondertussen de steak in reepjes en roerbak met wat knoflook, soja, zout en peper.
Verdeel wat Babyspinazie en veldsla over 2 borden. Ik had nog wat bietjes julienne over, ook lekker erbij!
Verdeel daarover de aardappel en spruitjes en de steak. Bestrooi met wat gehakte hazelnoten en in ringetjes gesneden lenteui.
Bespreken met een dressing van sesamolie, sojasaus en honing.
Eet smakelijk!