chicken mozzarella
Deze aten we gisteren. Het restje heb ik bewaard, daar hebben we vandaag iets nóg lekkerders van gemaakt. Dat recept vind je hier. Tip: maak deze de eerste dag en het volgende recept de dag erna. Lekker makkelijk en superheerlijk!
Voor 4: 500 gram kippendijfilet (als je ‘m voor 2 maakt kun je er dus morgen nog iets anders van maken )
2 tegen tenen knoflook, fijn gesneden
Olie (kokos of olijf-)
Basilicum
2 blikken tomatenblokjes
Bol mozzarella in stukjes
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Zet een vorm of pan die ook in de oven kan op het vuur, verhit de olie en bak de ui en knoflook even aan.
Kruid de kip met zout, peper en (gerookte) paprika en bak ook even aan in dezelfde pan.
Bedek met tomatenblokjes, verdeel de mozzarella erover en zet 25 minuten in de hete oven.
Bestrooi met basilicum.
Server met pasta of gebakken aardappeltjes en geef er salade bij.
Echt heel erg lekker!!