bloemkoolpizza versie 2

Met het restje chicken mozzarella van gister (recept staat hier!) maakte ik vanavond…
Bloemkoolpizza!!!
Zo… dat was megaaaa- geslaagd. Echt een keer proberen!
Als je geen restje kip hebt: 2 blikken tomatenblokjes of tomatenpuree met wat kruiden kan je ook gebruiken!
Verwarm de oven op 180 graden.
Neem een bloemkool en snij de onderkant eraf. Snij plakken (ik had er 6 voor 3 personen, iets dunner om 8 plakken te maken kan ook).
Verdeel de plakken over een bakplaat (eerst even bakpapier op de plaat leggen). Besprenkel met olijfolie, bestrooi met peper, zout en Italiaanse kruiden.
Zet deze 25 minuten in de oven in goed te garen. Hou je meer van rauwere bloemkool, hou dan de baktijd korter.
Haal ze uit de oven en verdeel de restjes mozzarella chicken (kip eerst in kleine stukjes snijden) over de plakken. Als je niet genoeg hebt, of je hebt helemaal geen restje, neem dan 2 blikken tomatenblokjes of puree, verdeel over de plakken.
Beleg ze met reepjes paprika, lenteui, evt salami, mozzarella, en geraspte kaas.
Zet ze een paar minuten onder de grill, tot de kaas gesmolten is.
Strooi er evt nog verse basilicum over.
Eetse!