Churro koeken

Wooooo… deze zijn pas echt simpel, zo klaar, glutenvrij, en mierzoet 😉
Je hebt geen bloem nodig voor deze!!
Wat wel?
Voor 10 stuks (ze zijn best groot! Worden in de oven nog groter dus):
100 gr pindakaas (met of zonder stukjes noot wat jij zelf lekker vindt)
100 gr kokosbloesemsuiker
1 ei
1 theelepel baking soda
Voor de churro- smaak:
25 gr kokosbloesemsuiker
2 grote theelepels kaneel
Verwarm de oven voor op 175 graden, nedek een bakplaat met bakpapier.
Meng de pindakaas met de 100 gr suiker, het ei en de baking soda.
Meng in een apart bakje de 25 gr suiker met de kaneel.
Maak bolletjes van het pindamengsel (kan met de hand, is plakkerig, maar lukt echt nog om het tot balletje te rollen), haal deze rondom door het suiker kaneel mengsel en leg op de bakplaat. Doe dit tot het deeg op is en druk de bolletjes dan wat plat met je hand of een vork. Bestrooi met kaneelsuiker, bewaar een klein beetje.
Zet ze 10 minuten in de oven en bestrooi ze, als ze eruit komen, met de rest van de kaneelsuiker.
Leg ze na een minuut of 5 op een afkoelrooster, dan worden ze lekker knapperig.
Enjoy!!