Gegrild fruit met kokosyoghurt

Warm en koud: lekker als ontbijt, maar ook als lunch of toetje.

voor:

2 personen, neem de helft voor jou alleen.

klaar In:

15 minuten

Zonder:

gluten, suikers, lactose, meuk

Goed als:

Ontbijt, lunch, toetje

over dit recept

Kokosyoghurt is echt superlekker! De naturel, griekse variant is vooral heel erg yummie. Ik had voor dit ontbijt de mango- en framboosvariant nog over en die zijn vrij zoet. Wel heel erg lekker in combinatie met de warme peer, banaan en appel. Beetje kokos er nog overheen, wat noten en amandelpasta en je hoeft de eerste 4 à 5 uur echt niks meer te eten hoor 🙂

Enjoy!

 

Ingrediënten

  • 1 peer, zonder klokhuis, in dunne partjes (schillen hoeft echt niet)
  • 1 à 2 bananen, in de lengte doorgesneden
  • 1 appel, zonder klokhuis, in schijven
  • Kokosolie
  • Kaneel of pumpkin spice
  • Kokosyoghurt
  • Amandelpasta
  • Kokosstukjes en -rasp
  • Pecannoten

 

 

Gebruik bij voorkeur een grillpan. Smelt een klein beetje kokosolie en leg de gehalveerde peer, banaan en appel in de pan. Bestrooi met wat  kaneel/pumpkinspice.

Laat een paar minuten bakken tot ze verkleurd zijn en van die mooie streepjes hebben. Draai om zodat ook de andere kant verkleurt.

Leg het fruit op een bord,  doe de yoghurt erbij (ook een beetje in de peer: altijd leuk 🙂 )

Garneer met kokos en pecan en drizzle er wat amandelpasta over.

Eetze!