banaan-ijs-lollies
BANAAN IJSLOLLIES MET CHOCOLA, KOKOS EN PINDA.
Superlekker en simpel toetje, zojuist helemaal verorberd hier!
Kost even wat voorbereiding, vooral in de vorm van wachten. Het maken zelf is peanuts
Besmeer de banaan helemaal met Pindakaas of bijv amandelpasta en leg op een stukje bakpapier een uurtje in de vriezer zodat de pindakaas er stevig op vast zit.
Smelt pure chocolade en haal de banaan daardoor, besprenkel de delen die niet in het bakje met de gesmolten chocola passen met een lepeltje met de chocolade.
Bestrooi direct met wat geraspte kokos en gehakte hazelnoten en leg op het bakpapier terug in de vriezer.
Laat de banaan daar echt even wat uurtjes liggen zodat het een ijsje is geworden. Als hij te hard is als je ‘m wil gaan eten, even laten ontdooien een beetje. Na een paar minuten kun je ‘m echt goed afhappen.
Je kunt er ook heel makkelijk en stuk of 6 tegelijk maken, doe ze dan in een diepvries zakje om ze wat langer te bewaren