Bijzonder gewoon

 

Heel lang heb ik mijzelf niet erg bijzonder gevonden. In die tijd heb ik mijn gedrag vaak aangepast om op te vallen, op te scheppen… bijzonder te zijn.

Het was zelfs een van de redenen dat ik leidinggevende wilde zijn. Groter en belangrijker dan anderen. Zo viel ik op en had ik bereikt wat ik dacht dat ik nodig had. Aandacht en bevestiging van de buitenwereld.

Tot de dag dat ik mijn binnenwereld in moest. Meer en meer stilte opgedrongen kreeg en wel moest luisteren naar mijzelf, van mijzelf. Eerst vond ik mijzelf saai en gewoon. Tot het kwartje viel… ik ben, gewoon.

De aandacht (liefde) die ik zocht was er altijd al. Ik vond in de zoektocht wel veel, maar altijd iets van anderen. Tot ik mijzelf vond.
Liefde is simpel, doet simpel en is inclusief. Niks bijzonders aan. Op zoek naar bijzondere momenten en continue aandacht?
Check de spiegel, ga naar binnen, duik er vol in en vind de liefde… zelfliefde. Bijzonder gewoon.
Fijne dag ?❤

0 reacties