Pesto aardappeltjes
Even wat andere aardappeltjes. Verslavend lekker!
voor:
4
klaar In:
37 minuten
Zonder:
gluten, suikers, lactose, meuk
Goed als:
bijgerecht
over dit recept
Supersimpel. Aardappelen wassen, in partjes snijden, pesto erbij: en bakken maar! Lekker (en handig) bij deze Bloemkool met pestokip. Kan je gewoon dezelfde pesto voor gebruiken!
Ingrediƫnten
- Kilo grote aardappelen, vastkokend
- Avocado-olie
- Zout, peper
- Pesto
- Verwarm de oven voor op 220 graden (als je ze tegelijk met iets anders bakt: hou dan die temperatuur aan en laat ze er langer instaan. Zet de oven evt aan het eind nog even wat hoger).
- Was en snij de aardappelen in partjes. Doe ze in een kom en hussel ze met een flinke scheut avocado-olie, zout en peper en de pesto.
- Bedek een bakblikmet bakpapier en spreid de partjes erover uit zodat ze niet op elkaar liggen
- Schuif ze voor 30 minuten in de oven. Je hoeft ze niet om te keren, gaat allemaal vanzelf!
- Eet smakelijk!