onze waarheid

Blogs van Kwartjes.

Onze ervaringen op papier (in dit geval beeldscherm, tenzij je ze allemaal uit gaat printen natuurlijk) gezet. Er komt van alles voorbij!

En mocht je de schrijfstijl leuk en de verhalen interessant vinden… er is ook een heel boek!

Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten  Durf jij ? ECHT van binnen naar buiten ipv andersom? Wat zijn we ver van onszelf afgegaan in onze overtuigingen van succesvol leven. Vrijheid, veiligheid en vertrouwen hebben we opgehangen op alles buiten ons. Er op gaan leunen....

Bloemkoolpizza versie 2

Bloemkoolpizza versie 2

bloemkoolpizza versie 2 Met het restje chicken mozzarella van gister (recept staat hier!) maakte ik vanavond... Bloemkoolpizza!!! Zo... dat was megaaaa- geslaagd. Echt een keer proberen! Als je geen restje kip hebt: 2 blikken tomatenblokjes of tomatenpuree met wat...

Chicken mozzarella

Chicken mozzarella

chicken mozzarella Deze aten we gisteren. Het restje heb ik bewaard, daar hebben we vandaag iets nóg lekkerders van gemaakt. Dat recept vind je hier. Tip: maak deze de eerste dag en het volgende recept de dag erna. Lekker makkelijk en superheerlijk! Voor 4: 500 gram...

Suikerbroodtosti

Suikerbroodtosti

suikerbroodtosti Suikerbrood- tosti! Net gemaakt voor 5 hongerige dames. En ze zijn goed gekeurd! Heel simpel: Suikerbrood, appel in schijfjes, evt wat kaneel ertussen en in het tosti apparaat! Deze zijn iets te donker, ze gaan best snel. Ze laten niet eens gek veel...

Churro koeken

Churro koeken

Churro koeken Wooooo... deze zijn pas echt simpel, zo klaar, glutenvrij, en mierzoet Je hebt geen bloem nodig voor deze!! Wat wel? Voor 10 stuks (ze zijn best groot! Worden in de oven nog groter dus): 100 gr pindakaas (met of zonder stukjes noot wat jij zelf lekker...

Glutenvrije pizza

Glutenvrije pizza

glutenvrije pizza Glutenvrije snelle Pizzaaaa! Zooo... deze zijn simpel te maken, superlekker èn glutenvrij!! Eentje die we hier vaker gaan maken! En je kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen wat je erop doet. Ik nam nu rode ui, tomaat, paprika, lenteui en Chorizo....

Pasta uit de oven

Pasta uit de oven

pasta uit de oven Pasta uit de oven! Je hoeft niets te koken!! 38 tot 40 minuten oventijd.. that's it! Dit moest ik gewoon een keer proberen! En ja! Geslaagd! Ik gebruikte glutenvrije pasta, waardoor het iets plakkerig werd. Dat zal met gewone pasta een stuk beter...

Portobello pizza

Portobello pizza

portobello pizza Vegetarisch, zo klaar en heerlijk als je van pizza en champignons houdt! Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg pp een grote portobello met de 'open' kant naar boven in een ovenschaal. Pers een teentje knoflook per 2 personen uit, roer deze door een...

paprika’s gevuld met tonijn

paprika’s gevuld met tonijn

paprika's gevuld met tonijn Weer zo'n makkelijk en superlekker recept. De kids hebben hier ook zo onwijs van zitten smullen!! Lekker met aardappeltjes, die snij je gewoon met school en al in stukjes, husselen met olie en kruiden, meteen in de oven erbij schuiven op...

Slow cooker groentenschotel

Slow cooker groentenschotel

slow cooker groentenschotel Heb je ergens nog een slowcooker staan en weet je niet zo goed wat je er alsmaar mee kunt? Als je hierop klikt: https://kwartjes.nl/category/slowcooker/ dan vind je sowieso een aantal hele simpele, lekkere slowcook-recepten. Deze is hier...