06 52374793 wij@kwartjes.nl

onze waarheid

Blogs van Kwartjes.

Onze ervaringen op papier (in dit geval beeldscherm, tenzij je ze allemaal uit gaat printen natuurlijk) gezet. Er komt van alles voorbij!

En mocht je de schrijfstijl leuk en de verhalen interessant vinden… er is ook een heel boek!

Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten  Durf jij ? ECHT van binnen naar buiten ipv andersom? Wat zijn we ver van onszelf afgegaan in onze overtuigingen van succesvol leven. Vrijheid, veiligheid en vertrouwen hebben we opgehangen op alles buiten ons. Er op gaan leunen....

Key Lime Pie (Glutenvrij!)

Key Lime Pie (Glutenvrij!)

Key Lime PieGlutenvrij, lactosevrij, gezoet met koksbloesemsuiker zodat je niet zo'n mega-suiker-piek krijgt. Lekker fris en machtig. Proberen maar!voor: 10 stukkenklaar In: 60 minuten (en daarna minstens 3 uur wachten... pfff)Zonder: gluten, ongezonde suikers,...

Pesto garnalen met bloemkoolpuree

Pesto garnalen met bloemkoolpuree

Pesto garnalen met bloemkoolpureeMakkelijk en snel klaar. En ook nog eens heel lekker!voor: 4klaar In: 20 minZonder: gluten, suikers, lactoseGoed als: Diner,  lunchover dit receptIk maakte de bloemkoolpuree met wat aardappelpuree die over was, er doorheen. Je kunt...

Gegrild fruit met kokosyoghurt

Gegrild fruit met kokosyoghurt

Gegrild fruit met kokosyoghurtWarm en koud: lekker als ontbijt, maar ook als lunch of toetje. voor: 2 personen, neem de helft voor jou alleen.klaar In: 15 minutenZonder: gluten, suikers, lactose, meukGoed als: Ontbijt, lunch, toetjeover dit receptKokosyoghurt is echt...

Zuurkoolschotel met banaan en chorizo

Zuurkoolschotel met banaan en chorizo

Zuurkoolschotel met chorizoZoet, zuur en pittig. Yeahhh!voor: 4 personenklaar In: 60 minZonder: gluten, suikers, lactoseGoed als: Lunch, dinerover dit recept Banaan, chorizo en zuurkool. En dat weer gecombineerd met zoete aardappel- en bloemkoolpuree... Het bleek echt...

Ranzig lekkere kokosmakronen

Ranzig lekkere kokosmakronen

Ranzig lekkere kokosmakronenOké...Ze zijn bruin door de kokosbloesemsuiker. Maar daardoor niet minder lekker!voor: 12 makronen klaar In: 45 minuten (waarvan 25 minuten oventijd)Zonder: gluten, ongezonde suikers, lactose, meukGoed als: Tussendoor, gebakover dit...

Vissticks

Vissticks

VissticksOp een gezonde manier gepaneerd. Lekker met friet en wortel uit de oven!voor: 2klaar In: 45 minutenZonder: gluten, suikers, lactose, meukGoed als: hoofdgerechtover dit receptPaneren met cassavemeel.. maakt het lekker knapperig en glutenvrij. Erg lekker met de...

ovenschotel met worst en boontjes

ovenschotel met worst en boontjes

Ovenschotel met worst en boontjesSupermakkelijk en heel erg lekker!voor: 4 als hoofdgerechtklaar In: 40 minutenZonder: gluten, suikers, lactose, meukGoed als: hoofdgerechtover dit receptMakkelijker wordt het echt niet. Alles gaat op een ovenplaat met bakpapier, half...

Juf

Juf

"Misschien hè... heeeel misschien... wil ik wel gewoon écht juf worden." Ze fluistert het bijna, alsof ze het zelf nog niet helemaal durft te geloven.Ze vindt vooral de kleintjes leuk. Vrij, onbevangen, op en neer stuiterend qua emotie en energie. Lachen, huilen,...