onze waarheid

Blogs van Kwartjes.

Onze ervaringen op papier (in dit geval beeldscherm, tenzij je ze allemaal uit gaat printen natuurlijk) gezet. Er komt van alles voorbij!

En mocht je de schrijfstijl leuk en de verhalen interessant vinden… er is ook een heel boek!

Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten  Durf jij ? ECHT van binnen naar buiten ipv andersom? Wat zijn we ver van onszelf afgegaan in onze overtuigingen van succesvol leven. Vrijheid, veiligheid en vertrouwen hebben we opgehangen op alles buiten ons. Er op gaan leunen....

Ovenschotel met spinazie, kip en jalapeños

Ovenschotel met spinazie, kip en jalapeños

ovenschotel met spinazie, kip en jalapeñosvoor: 4 klaar In: 30 minuten (waarvan 20 in de oven)Zonder: gluten, gerafinneerde suikers, lactose, meuk, en wèl ketoGoed als: diner of lunch Ingrediënten 4oo a 500 gr spinazie 1 rode ui 1 prei zout en peper 500 gr kipfilet...

Bananen-choco-cake

Bananen-choco-cake

Bananen-choco-cakeJe kunt 'm ook als 'brood' zien... en als ontbijt of lunch eten :-)voor: 10 plakkenklaar In: 1 uur en 15 minuten (waarvan ruim een uur in de oven)Zonder: gluten, ongezonde suikers, lactose, meukGoed als: Tussendoor, gebakover dit recept Oooohhh......

Keto cottage pie

Keto cottage pie

Keto cottage pieDe tweede dag nóg lekkerder!voor: 6klaar In: 1 uur (waarvan 20 minuten in de oven en 10 minuten laten staan)Zonder: gluten, ongezonde suikers, lactose, meuk, wèl ketoGoed als: Diner, lunch, zelfs lekker als ontbijt!over dit receptKeto cottage pie. De...

Amandel-choco-koeken

Amandel-choco-koeken

Amandel-choco-koekenHet allerlekkerst mèt chocola. Maar ze kunnen ook zonder!voor: 10 koekjesklaar In: 15 minuten Zonder: gluten, geraffineerder suikers, lactose, meuk, wèl keto!Goed als: Tussendoortje/snack Ingrediënten  100 gr amandelmeel 125 gr amandelpasta...

Babi pangang

Babi pangang

Babi pangangLekkerder dan afhaal/thuisbezorgd!voor: 6klaar In: 60 minutenZonder: gluten, geraffineerdesuikers, lactose, meuk. Ook deze kan keto gemaakt wordenGoed als: Diner, lunch Ingrediënten  Voor 6 personen (of 4 en een lunch de volgende dag) 1 kilo hamlappen, in...

Keto-snack

Keto-snack

keto-snackSimpel en echt super-lekker!voor: 8 stuksklaar In: 5 minuten, daarna nog even hard laten wordenZonder: gluten, geraffineerder suikers, lactose, meuk. En ze zijn keto.Goed als: Tussendoortje/snack Deze maak je echt helemaal op gevoel! Keto-snack.. Gebruik...

Pindakaas-mousse

Pindakaas-mousse

Pindakaas-mousseVoor pindakaas-fans de hemel op aarde! :-)voor: 8 portiesklaar In: 5 minuten en even stevig laten worden in de koelkastZonder: gluten, suikers, lactose, meuk. En hij is keto.Goed als: Ontbijt, lunch Pindakaas-mousse. Keto-toetie! 1 cup pindakaas (mag...

Keto kipsalade

Keto kipsalade

Keto kipsaladevoor: 1  klaar In: 15 minutenZonder: gluten, geraffineerdesuikers, lactose, meuk en ketoGoed als: Lunch of ontbijt Meng een stukje gebakken kipfilet (in blokjes, lekker gekruid) met een in stukjes gesneden avocado en zo'n 60 gram brie in blokjes....

Spinaziewraps met spicy gehakt

Spinaziewraps met spicy gehakt

Spinaziewrap met spicy gehaktZelf gemaakte wraps met maar 10 gr koolhydraten (inclusief de vulling!). voor: 4 personenklaar In: 20 minutenZonder: gluten, suikers, lactose, meuk en ketoGoed als: Ontbijt, lunch, diner   Ingrediënten Voor 4 kleine wraps (4 porties)...