pompoenlasagne
Voor 4 grote of 6 kleinere eters:
Italiaanse kruiden, zout, peper, evt herbamare kruiden.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Vet een ovenschaal in met olijfolie of kokosolie
Tomaten blokjes en puree toevoegen, en direct ook de nog bevroren spinazie erbij doen. Deksel op de pan op laag vuur laten pruttelen, de spinazie ontdooit dan meteen. Kruiden erdoor doen.
Voeg bij de saus nog de passata toe.
Schep een derde van de saus in de ovenschaal. Doe er wat kaas over (mozzarella evt), en bedek met plakken pompoen. Sprenkel er wat olijfolie en strooi er evt nog wat kruiden over.
Daarop nog een keer saus, pompoen en eindigen met saus. Daarover gaat geraspte kaas.
Zet 30 minuten in de oven, dan is de pompoen goed gaar. Laat even staan buiten de oven zodat het wat in dikt.
Eet smakelijk!!
P.S.