rabarbertaartje

(Glutenvrij) rabarbertaartje.
Op deze manier lusten de kids óók rabarber 😉
Nodig:
125 gr (kokos)bloesemsuiker + 2 eetlepels extra
125 gr roomboter
2 eieren
350 gr amandelmeel
100 gr zelfrijzend bakmeel (glutenvrij)
1 theelepel bakpoeder (glutenvrij)
Snufje zout
Citroenrasp
Amandel essence
200 gr schoongemaakte rabarber, in kleine stukjes
Amandelschaafsel
Evt Kokossnippers
Klop eerst de suiker met de boter tot het romig is. Voeg de eieren toe en daarna de bloem, bakpoeder, meel , zout en smaakmakers.
Verwarm de oven voor op 180 graden (boven en onder warmte) en bekleed en kleine taartvorm met bakpapier.
Doe de helft ervan in de taartvorm en bedek met de helft van de rabarber.
Doe daarop de rest van beslag en leg de rest van de rabarber erop.
Meng het Amandelschaafsel en evt de kokos met 2 eetlepels suiker en verspreid er overheen.
Zet een uur in de oven. Meteen te eten! Enjoy 🙂