mega pannenkoek uit de oven

Deze mega-pannenkoek maak je binnen een kwartier, in de oven! Voor een man of 6 a 8!
Glutenvrij!
Nodig:
340 gram fijne amandelmeel
170 gram tapiocabloem
9 gram baking soda
Snuf zout
6 eitjes
240 ml amandelmelk
60 ml honing
Snuf kaneel of pumpkinspice/speculaaskruiden
20 ml appelazijn
Beetje vanille
1 geprakte banaan
3 handjes blauwe bessen (diepvries kan ook)
Verwarm de oven op 220 graden. Leg 1 of 2 vellen bakpapier op een bakplaat, zorg dat de bodem en zijkanten goed zijn bedekt!
Roer eerst de meel, bloem, baking soda en zout door elkaar.
Voeg dan de rest toe, het fruit als laatste. Roer goed door en schenk het op de bakplaat.
Zet 10 tot 15 minuten in de oven. De pannenkoek is klaar als een satéprikker er droog uit komt als je erin prikt.
Lekker met maplesyrup, appelstroop of jam.
Geniet ervan!! Ik ga ‘m zéker vaker maken!