bananenbrood au chocolat

voor:

12 plakjes

klaar In:

1 uur 

Zonder:

gluten,  geraffineerde suiker, lactose

Goed als:

tussendoor, gebak, ontbijt zelfs!

Yum!
(Bijna) alles kan bij elkaar in de keukenmachine.. supermakkelijk en heeeul lekker! Glutenvrij trouwens 😉
Verwarm de oven voor op 170 graden en vet een cakevorm in met kokosolie.
Gooi in de keukenmachine:
3 hele rijpe bananen
Eetlepel appelmoes
Handje macadamia’s
1/2 cup maple syrup
1 1/4 cup fijn amandelmeel
1 cup tapiocabloem
Snuf zout
1,5 theelepel kaneel
1,5 theelepel baking soda
Wat vanille-extract
1 theelepel instant koffie
1/4 cup gesmolten kokosolie
2 eieren
Meng tot er een vloeibaar beslag/deeg is ontstaan en alles is opgenomen
Roer er met de hand 1/4 cup chocolade chips of gehakte chocolade door en een handje cashewstukjes.
Schep in de vorm en bestrooi met nog meer chocolade stukjes/chips
Zet 50 minuten in het midden van de oven. Hij is dan nog nèt vochtig in het midden en knapperig van buiten.
Pas op dat ze de bovenkant er niet af snoepen als je even niet op let 😉
Enjoy!