gebakken eitje,
maar dan anders
voor:
4 gebakken eitjes
klaar In:
15 minuten
Zonder:
gluten, gerafinneerde suikers, lactose, meuk
Goed als:
Tussendoortje/snack/bijgerecht/ontbijt/lunch
![242073844_353720429871320_6272999258889385391_n](https://kwartjes.nl/wp-content/uploads/2021/10/242073844_353720429871320_6272999258889385391_n.jpg)
![241880494_353720323204664_5256026262707602131_n](https://kwartjes.nl/wp-content/uploads/2021/10/241880494_353720323204664_5256026262707602131_n.jpg)
Ingrediënten
– 4 plakjes ham
– Handje verse spinazie
– 4 eieren
– lenteui
– zout en peper
Leg een plakje serranoham of prosciutto op de bodem van een muffin/cupcakevormpje. Leg daar bovenop wat blaadjes spinazie. Breek er een eitje boven, besprenkel die met zout, peper en lenteui. Maak er zoveel als je wil (wij eten er meestal 2 pp) en zet ze 25 minuutjes in de oven op 180 graden of in de airfryer, 180 graden, 10 minuutjes. Yummie!
![242103045_353720269871336_7714639588328850304_n](https://kwartjes.nl/wp-content/uploads/2021/10/242103045_353720269871336_7714639588328850304_n.jpg)