roerbak bief

Makkelijk en snel klaar. En ook nog eens heel lekker!

voor:

4

klaar In:

20 min

Zonder:

gluten, suikers, lactose

Goed als:

Diner,  lunch

Ingrediënten

 

  • 500 gr bieflappen
  • ketjap/sojasaus
  • knoflook
  • Uien
  • Pepertje
  • 2 paprika’s
  • 600 gr Sperziebonen
  • Rijst
Rijst eerst koken, ondertussen de
bieflappen in blokjes, even kort aanbakken met ketjap/sojasaus en knoflook en apart houden.
Paar uien, knoflook, een pepertje, twee paprika’s aanbakken in een wok bakken. Sperziebonen erbij, wat soja/ketjap, zout en peper erbij en een kwartiertje laten meegaren totdat de rijst klaar is.
Vlees bij de bonen/ui/paprika doen, moet nog even opwarmen en klaar! Serveer met de rijst.
Je kúnt de bonen ook eerst kort blancheren vooraf.
Enjoy!