thaise salade

voor:

4

klaar In:

15 minΒ 

Zonder:

gluten,Β  suiker, lactose

Goed als:

lunch, diner

Weer zo’n heerlijke salade, lekker met een stukje vlees, wat stokbrood met olijfolie en zout, of in ons geval: een restje spareribs 😊
Je hebt nodig voor 2:
β˜† Wat geraspte rode kool
β˜† Edamame boontjes (als je diepvries boontjes gebruikt even 5 minuten in kokend water beetgaar koken en besprenkelen met grof zeezout)
β˜†1 kleine courgette, grof geraspt
β˜† 2 grote winterpeen, grof geraspt
β˜† 1 paprika in stukjes
β˜† 2 Lenteuitjes, in ringetjes
β˜†1 avocado in stukjes
β˜† Sesamzaad
Hussel dit alles door elkaar en maak de dressing:
β˜† Scheutje olijfolie
β˜† Geraspte gember ( 5 cm) (gemberpoeder werkt ook)
β˜† geraspte knoflook (1 teen)
β˜† 2 eetlepels pindakaas
β˜† 2 eetlepels maplesyrup of honing
β˜† Scheutje (glutenvrije) sojasaus of kokos aminos
β˜† Sap van 1 limoen
β˜† Zout en peper
Meng de dressing met een garde en giet over de salade. Schep goed door elkaar en eten maar!