Inspiratie en irritatie

 

Inspiratie en irritatie.
DE bronnen voor jouw vrijheid en complete regie van je eigen leven.
Inspiratie is toch zooo leuk. Vaak zijn het mensen die gedrag laten zien waar ik zoooo blij van wordt en zelf ook graag zou kunnen.
Die irritatie die heb ik ook wel maar dat komt eigenlijk alleen maar doordat die ander iets doet waar ik last van heb. Die zit mij gewoon in de weg. Niks leuks aan.
En toch zijn ze exact hetzelfde voor mij. Berichten vanuit mijzelf dat ik nog steeds niet alles heb ontplooit in mijzelf en voor mijzelf zorg.
Inspiratie omdat ik niet geloof in of nog niet bewust ben van mijn aangeboren talent. Het gedrag wat mij inspireert is iets wat ik ook beheers maar nog niet voldoende vertrouw dat ik dat kan.
Irritatie is een bericht dat het uitvergrote gedrag wat ik veroordeel zelf nog niet doe, vaak omdat ik bang ben voor de consequentie of reactie van mijn omgeving als ik ook zo voor mijzelf kies en/ of mijn grenzen goed bewaak.
100 van de 100 keer zijn irri, en inspiratie geweldige kadootjes voor jezelf. Het is maar net of ik mijn eigen wijsheid serieuzer neem dan mijn eigenwijsheid.

0 reacties