Niks doen? Hoe dan?

 

Kijk… ik kan dat dus niet zo goed.
Niks doen.
Als ik met mijn nieuwe Stephen King op de bank kruip dan ga ik tóch na 3 minuten even dat kopje thee maken. Voor mij. Èn voor de pubert. En voor de man. En voor de hond neem ik dan tóch vast die appel zodat hij de ‘appelkroes’ (Ooijs voor klokhuis) kan opeten.
En daarna hoor ik tóch die piep van de wasmachine en ontdek ik dat de droger ook al klaar was. En na het opvouwen is direct opruimen natuurlijk ook wel zo netjes.
En dan kom ik dus in die kast waar de winterkleding nog dwars door mijn zomerkleding hangt… waarvan ik eigenijk ook al meer dan de helft niet meer pas. Dus dan zoek ik dat even uit. En bestel ik meteen wat nieuws. En dan kijk ik ook maar even naar de bankrekening en vul ik wat potjes bij… om dan te bedenken dat ik eigenlijk gewoon aan het werk moet want die rekening komt ook niet uit zichzelf weer gevuld. Net als de theekopjes van manlief en de pubert waar ik ronde 2 nog eventjes voor bijvul. En daar hoort natuurlijk een vers gebakken brownie bij waar ik toevallig alle ingrediënten nog voor in huis heb.

 

Ik kan dat dus echt niet zo goed. Niks doen.
Inmiddels is mijn thee koud.
De e-reader leeg.
En mijn eigen batterij?
Die soms ook een beetje ??
XN

 

0 reacties