Vanmiddag de domeinnaam blown-out.nl (met en zonder streepje) vastgelegd. Werk aan de winkel… een groot deel van Nederland heeft volgens mij namelijk helemaal niet die Burn-out die gesteld wordt… en dat mag best eens gezegd gaan worden. Dus.

Het verschil? Bij een Burn-out merk je op alle levensgebieden dat het opperdepop is. Bij een Blown-out daarentegen gaat het om 1 gebied. Soms zelfs maar 1 specifieke werkplek. Daar is het vlammetje uit (gegaan, of geblazen). Misschien voelt het zelfs letterlijk alsof je een klap voor je bakkes gekregen hebt. Volle vuist… baf. Een ‘blow’, dreun, waardoor je lichtje even uit is gegaan. Maar… alleen daar!

Op andere gebieden merk je dat het eigenijk best prima gaat. Het is echt gekoppeld aan 1 plek/baan/ misschien zelfs gebeurtenis…

De oplossing is dan ook veel dichter bij dan bij een Burn-out, waar echt een uitgebreider pakketje noodzakelijk is… Stoppen met wat niet meer past en gaan doen wat wèl past.

Laat je nooit een Burn-out aanpraten als er maar 1 ding is dat niet meer fijn voelt. Check het zelf maar in de spiegel.. brandt het vlammetje nog als je over iets heel anders praat, denkt of voelt dan over die ene, niet meer passende plek? Tadaa! Simpel hè?

#blownout