De Week van de Waarheid geven, schrijven, organiseren, er filmpjes voor opnemen, oefeningen bedenken en reageren op alle fijne ervaringen van de mensen die meedoen doet iets. Met mij. Met ons. Met Kwartjes.

Het maakt alles ineens nóg helderderder, nóg duidelijker. Waar het écht om gaat.

Wat wil IK. Waar wil ik mijn energie in steken, waar stop ik mee en wat moet gewoon gezegd worden?

Ik merk dat ik al het gelul over anderen, de kort door de bocht meningen, complot theorieën en weet ik veel wat er nog meer allemaal op social media uitgekotst wordt op het moment, echt helemaal zat ben. Ik ben er klaar mee. Al dat gezeik. ZEG GEWOON WAT JE WIL ZEGGEN.

Niet cryptisch lopen doen, niet naar anderen wijzen, niet achter iemands rug om roeptoeteren om er zelf beter van te worden of stoer te kunnen doen.
Begin eens met: De WAARHEID. Zeg gewoon wat je wil zeggen! Geen bullshit maar openheid, eerlijkheid, zuiverheid. Zeggen wat er is, wat je voelt en wat je wil. Niet wat je níet wil, wat je allemaal víndt of wat de ánder ZOU moeten doen.

Doe het lekker zelf. Wel zo simpel. Klopt het vanzelf ook.

Ons thema voor deze week (En al veel langer) en vanaf nu waar kwartjes nóg meer voor staat. Stop met doen wat je niet meer wil doen. Ga doen wat je wél wil doen. Beloven wij (want ik weet zeker dat Jeroen hier precies zo in staat) dat wij dat ook doen. Omdat we het waard zijn. En weet je? Jij ook.

Zo Simpel Is Het.