Het is fijn. Een onvoorwaardelijke, gelijkwaardige, liefdevolle relatie waarin je nog vlinders voelt als de ander binnenstapt en geregeld in je broek kunt piesen van het lachen. We gunnen het écht iedereen. Misschien is het wel allemaal beter, gezelliger en positiever tussen jullie, nu je langere tijd thuis bent en meer aandacht voor elkaar en jullie relatie kunt hebben. Ben je bang, voor wat er gaat komen als het straks weer ‘normaal’ wordt. Of je bent juist enorm opgelucht dat de scholen weer beginnen en je partner deels weer uit huis zal zijn omdat je gek van elkaar wordt…

Wil je weten hoe je het vasthoudt? Of terug krijgt? Of… wil je heel graag een nieuwe start, duidelijkheid, eerlijkheid of zelfs kijken of je er samen nog uit kunt komen? Wij helpen je.
In 2 weken is het duidelijk. Geen maanden- of soms zelfs jarenlang geklets, gedraai en gedoe in de relatietherapiestoel meer… binnen 2 weken, gewoon thuis, vanuit jouw eigen veilige omgeving, weet je écht of het nog klopt. Of de aantrekking, de verbinding, de liefde er nog is. En zoniet.. dan is ook meteen duidelijk hoe je op een respectvolle, eerlijke manier door kan gaan.

Kijk maar op www.kwartjes.nl/week-van-de-waarheid. Je kunt alleen meedoen, maar ook samen!

We zijn er.
Tot vanzelf.