Je eigen ruimte claimen in een vol huis, met jengelende hond, ruziënde goudvissen en een m&m’s-pikkende peuter, terwijl je ondertussen op afstand een Skype-, zoom-, video meeting conference call probeert te volgen? Lastig hè?

En allll die vragen en twijfel… want: moet je nou ook anderhalf, of liever nog twee meter afstand van je eigen lief houden of mag je daar wél mee knuffelen?

Het voelt allemaal zo raar. En tóch is het mogelijk om er gewoon van een afstandje even naar te gaan zitten kijken. Alsof je naar een aflevering van Friends zit te kijken waarvan je allang weet wat er door wie gezegd gaat worden maar waar je toch keihard om gaat zitten lachen. Probeer het maar eens. Kijken van een afstandje.

En als je graag via de computer tussen al dat gebel door even wil chillen.. kijk dan op onze website (kwartjes.nl) , waar je nu gratis de online spoedcursus zelfliefde kunt gaan doen. Zonder wachtwoord of mailadres. De komende dagen komen er nog meer online cursussen op te staan die je gewoon zomaar kunt doen. 30 dagen ME-time bijvoorbeeld. Af en toe even klikken, ze komen gewoon in het menu te staan!

Dikke virtuele knuffel