Zoek zoek zoek… (waar is mijn onderbroek?)
Of ‘Zoek de zeep, zoek, zoek, zoek, zoek de zeep… Er zijn geweldig leuke kinderliedjes die gaan over zoeken. Maarre… ook als volwassenen zijn we vaak nog altijd op zoek. Naar onderbroeken, zeep, maar vooral ook naar geluk, rust, ontspanning, onszelf… Herkenbaar?
“Wat als je nou allang gelukkig bent, maar je weet het niet?”
Die vraag stel ik geregeld aan mensen. Ze zoeken zooo hard dat ze het meest voor de hand liggende niet meer zien. Dat wat er allang is. Ze jagen, rennen, vliegen, vallen, staan weer op en beginnen dan weer aan hetzelfde rondje. Eat, sleep, work, repeat.. en vaak gaat dat eten en slapen ook al niet meer zo vanzelf.
Dúrven leven. Dúrven voelen wat je écht wil en zien wat er allang is. Antwoord op jouw eeuwige zoektocht.
Iets voor jou? Voor 25 euro laten we je het een hele dag ervaren. Op 21 september, in Eindhoven. Kaartjes voor de Theaterdag kosten 50 euro exclusief btw en daarvoor mag je met zijn tweeën naar binnen. Als je écht niemand weet om mee te nemen, stuur dan even een pm. Dan gaan we zorgen dat jij ook één kaartje kunt bestellen.
En nee.. dat is niet duur. En nee, dat betekent niet dat het dan vast wel ‘niks zal zijn’. Wij willen namelijk geen winst op deze dag maken. Gewoon alleen maar datgene delen waarvan we weten dat het jouw leven een stuk leuker en simpeler gaat maken. We halen er hopelijk nèt de kosten uit. En anders zetten we een fooienpotje neer ?
Kom nou gewoon. Vertrouw ons. Net als al die anderen die je voorgingen. Het lijkt spannend, maar we bijten echt niet. Het is super kleinschalig, gezellig en je hóeft helemaal niks die dag. Kadootje voor jezelf. En dus voor iemand anders, want die neem jij nu voor hetzelfde bedrag gewoon mee.
Tot dan.

Kwartjes.nl/eindhoven