We doen het niet ‘volgens het boekje’. Omdat we eigen-wijs zijn en dit echt meer effect heeft. De Kwartjes vallen er sneller en intenser door. Jeeuj!
We werken graag met ‘TA’. ‘Transactionele Analyse’. Maar dan dus toch net anders dan de mensen die meteen roepen “ooo dát ken ik al van de training Zus-en-me-zo!’ hebben ervaren. Ze zitten met hun mond open (waargebeurd!) te kijken naar wat er allemaal gebeurt wanneer we het laten zien. Ze mogen er zelf instappen en precies daar gebeurt de ‘magie’. In 1 klap is het helder. “Shit… doe ik dat echt zo?” en daarna “ooo, kan dát ook? Dát wil ik!”
Het gebeurt niet alleen tijdens (relatie) 2-daagsen of 1-op-1, maar nu ook steeds meer in organisaties. Waarom doe jij zoals je doet? Tegen jezelf, die cliënt, die collega, je leidinggevende of werknemer? En… past dat nog?
We laten je ervaren hoe het systeem werkt, hoe je eruit kunt stappen, en hoe je zelf kunt gaan doen wat je wél wil. Alleen, en in communicatie/ samenleven/-werken met de ander. Je leert uit het cirkeltje stappen en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen deel. En dan zijn die voedende en kritische ouder en het vrije en aangepaste kind ineens leuk joh!
Wil je het ervaren? Veilig, laagdrempelig? Kom dan 18 mei naar de Theaterdag. Kwartjes.nl/apeldoorn
Welkom!