Wat als alles kan?

Wat als alles wat jij denkt niet te kunnen wel kan. Waar je van overtuigd bent dat het zo is, niet echt blijkt te zijn. Alles waar je zo aan vast probeert te houden, te controleren, niets meer is dan angst, van anderen.

Angst waar je zo in bent gaan geloven dat dus eigenlijk een heel ander iemand dan jij heel sneaky is gaan bepalen hoe jij alles moet doen of niet moet doen. Hoe het hoort en niet hoort. Gevangen in de lijnen van die ander(en). Omhuld met een angst om daar van af te wijken, anders te zijn of alleen over te blijven als je het toch durft zoals jij diep van binnen voelt. Voelt dat die angst geen angst is maar het gemis van vertrouwen. Het gemis van vertrouwen in jezelf omdat er in jouw leven te weinig is verteld (jij hebt ervaren) dat wat jij doet goed is. Altijd goed is, omdat het voor jou goed voelt.

Wat als die angst dus niks meer is dan een gevoel van jou wat niet gezien en gehoord wordt? Door jou! Opeens heb je dan jouw angst in de vingers en blijkt het het mooiste wat jij jezelf ooit hebt gegeven. Je kan er mee leven!

F*ck fear, live life! Niks uitgesloten, alles ingesloten. Onbevangen, ongelooflijk natuurlijk.