“Maar worden jullie elkaar dan nooit eens zat? Als je ALLES samen doet… ik moet er niet aan denken!” Een vraag die we vaker horen. En het antwoord is volmondig: “Nee!” Raar hè?

We hebben elkaar ‘ontmoet in’ het werk dat we doen. We weten precies wat de ander kan, weet en vooral voelt… en daardoor kunnen we zo makkelijk, snel en goed samen’werken’. Werken staat tussen ” omdat het niet zo voelt. We doen de hele dag wat we fijn vinden om te doen, het kost nog maar weinig moeite en we zien de mooie resultaten. Mensen die weer weten wat ze willen, en dat ook nog eens gaan doen. Het is heerlijk om steeds weer mee te maken hoe simpel het is, en het geeft juist energie, ipv een soort uitgeputte ‘beeeh, ik wil naar huis!’-toestand zoals we jaren geleden nog ervaarden toen we nog een èchte baas hadden.

Privé-en-werk bestaat voor ons niet meer. Omdat we bij alles wat we doen gewoon mens zijn. Altijd, overal. We doen wat we leuk vinden en goed kunnen en vertrouwen erop dat dat genoeg is om te kunnen Leven. Met alles en iedereen die daarbij hoort.

Toevallig houden we ook nog eens enorm veel van elkaar en vinden we elkaar erg leuk. Ook ‘privé’. En dat maakt dat het geen dag ingewikkeld, vervelend of saai is. Leven. Samen. Wil je weten hoe? Kom een keer op de koffie! (Thee mag ook).