Ze wilde een coach die keihard doorpakte. Niet eentje met zijden handschoentjes. Ze kwam bij ons. Omdat ze er klaar mee was. Met uitstellen, wachten, steeds hetzelfde doen, ook nadat ze een heel traject had doorlopen.
De grap? Zo keihard zijn wij helemaal niet. Wél eerlijk. Direct. Confronterend. We laten je direct zien waarom het eerder maar niet lukte. Dat is spannend. Absoluut. Maar het levert ook rete-veel op!
Bijna niemand die bij ons kwam veranderde binnen een dag zijn hele leven ineens. Niemand ging naar huis met: “hee.. we zijn 20 jaar getrouwd, ik wil eens wat anders. Doei!” Nee hoor. Wél ontstonden er thuis mooie gesprekken waar wat nieuws uit voortkwam. Veranderingen, kleine stapjes. Positieve! Sommigen besloten, vooral na goed voelen en ervaren, ander werk te zoeken. Iets dat past bij wie zij zijn en waar ze blij van worden.
Het kan soms natuurlijk wel keihard zijn. Je zwarte kanten ook onder ogen zien. Het mooie is dat daarmee vanzelf óók de lichtere kanten weer tevoorschijn komen. Als je altijd pijn, verdriet en boosheid wegstopt en die ineens toe gaat laten dan doet dat iets met je. Je ziet jezelf weer. In plaats van de zoektocht naar het gezien worden door een ander. Je ziet dan óók weer de leuke dingen. Voelt waar je bij van wordt. En..wie wil dát nou niet?