“Ik weet niet of ik het wel dúrf! Straks verandert alles ineens zo erg dat ik niet meer terug kan!” Ze klemt haar handen tot vuisten en klemt haar kaken stevig op elkaar. “Bij jou is toch ook ALLES veranderd? Doodeng vind ik het!”
 
Ik snap haar heel goed. Voel precies wat ze bedoelt. Het is spannend om er echt voor te gaan. Om jezelf aan te durven kijken. Van binnenuit te voelen wat echt bij je past. Bij mij is er daarna veel veranderd. Voor het oog vooral alles OM me heen. Maar IN mij… daar kwam de grootste verandering. Rust. Acceptatie. Onvoorwaardelijkheid. Kunnen lachen om dingen die misschien niet grappig, of zelfs ronduit shit, waren. Alles stukken minder serieus nemen en alles tegelijkertijd met twee handen, voeten, ogen, oren èn die wipneus gewoon klakkeloos aangrijpen en omarmen. LEVEN.
 
Niet iedereen die bij ons komt en het echt mag gaan ervaren gooit zijn of haar leven om. In ieder geval niet zo rigoureus als ikzelf deed. Wel zien we vaak dat iemand qua werk iets gaat doen dat beter past. Iets dat energie geeft in plaats van kost. Meestal zelfs bij dezelfde werkgever of dezelfde organisatie.
 
Sommigen ontdekken dat wat ze altijd al gewild hebben veel bereikbaarder blijkt dan ze altijd dachten. Een andere baan, een heel ander werkveld, en zelfs een ander land: ze zijn allemaal al voorbij gekomen. Altijd passend en vol overtuiging. Het gevoel wordt gevolgd. En dat is heerlijk om te zien en te mogen begeleiden. Passie.
 
Ook relaties veranderen. Verbeteren vaak. Soms ook niet. Meestal is er dan al langere tijd iets dat niet goed gaat en dat dan aan het licht komt. De een doet daar iets mee, de ander niet. We zagen partners, stellen, kinderen, zussen en moeders van mensen die wij al eerder mochten begeleiden. Het resultaat? Communicatie. Gelijkwaardig. Eerlijk, open en zuiver. Niet voor iedereen altijd even leuk, maar altijd oprecht. Echt.
 
Waarom zou je het moeilijker maken dan het is? Wat houd je tegen om te genieten van die 86.400 seconden die iedere dag je weer kado doet? Hoeveel daarvan verspil jij aan piekeren, je druk maken, je anders voordoen, je gevoel wegstoppen en het je aantrekken wat anderen (van je) vinden? Hoe zou het zijn als je ze echt gaat ervaren? Als je gaat ervaren, en daarna delen wat JIJ wil en dat ook gaat doen? Zonder dat je hele leven meteen op zijn kop moet of gaat?
 
Wordt 2019 het jaar waarin jouw Kwartjes nou eindelijk eens mogen gaan vallen? We zijn er en doen het samen met jou. Altijd vanuit vertrouwen en veiligheid.
 
Zij zei “ja”. En daar heeft ze geen seconde spijt van gehad. Voelt dit als jouw tijd, jouw moment? Mail maar  . Maken we een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en om te zien of het klikt. Superveilig. Vind je dat nou nog spannend? Kom dan zaterdag 9 februari naar Leiderdorp. Daar kun je de hele dag, veilig vanaf jouw stoel in het donker, eerst eens luisteren en voelen wat jij hier mee zou kunnen. Durven leven. Zo simpel. Hoe? Dat hoor en zie je 9 februari! Ben jij erbij? Lijkt ons erg gezellig 🙂 Hier vind je alle informatie!