“Maar je hebt toch vakantie?” Ze vraagt het heel voorzichtig. Dan ben je toch vrij? Ik grinnik.

“Ik zie wat ik doe niet als werk, dus heb ik ook geen ‘vakantie’. Ik ben altijd vrij! 🙂 ”

Haar vragende blik bevestigt voor mij nog meer wat ik zei. Mijn leven is een aaneenschakeling van genieten en doen wat ik het liefste doe. Ik doe niks wat ik niet wil doen. Is iets vervelender of niet zo leuk? Dan doe ik het op een manier dat het wél weer leuk wordt. Of ik besteed het uit.

‘Taken’ verdelen werkt bijvoorbeeld prima voor ons. Ik doe waar ik goed in ben en datzelfde geldt voor Jeroen. Dan is het fijn dat je, naast zoveel overeenkomsten te hebben, ook zoveel verschillende dingen niet erg vindt om te doen. Zelfs de btw-aangifte en het huis poetsen zijn daarmee niet vervelend meer.

Ons ‘werk’ voelt altijd als een feestje. Dus… die afspraak ‘ in de vakantie’ … helemaal geen probleem. Play- (En party)time ! En altijd vrij! Jeeeuj!!

<3 Naath