Bloemkool, kikkererwten en zoete aardappelplaat

De foto’s doen deze heerlijke ovenplaatschotel geen eer aan! Hij is Supermakkelijk en heerlijk!
Voor 4:
een bloemkool in roosjes
2 blikken kikkererwten even omspoelen in een vergiet en laten uitlekken
4 grote zoete aardappelen schoonboenen en in blokjes van ongeveer 2 cm snijden.
1 chorizoworst in kleine blokjes snijden
Alles gaat in een grote kom met olijfolie, zout, peper, paprikapoeder, komijnpoeder en verse koriander blaadjes. Even husselen en op 2 ovenplaten met bakpapier verspreiden.
Bak 30 minuten op 200 graden.
Terwijl het in de oven staat maak je een dressing van
Sap en rasp van 2 limoenen
2 eetlepels pindakaas
Wat gehakte gember
Siracha
Even proeven voor de hoeveelheid ingrediënten, smaken verschillen!
Als de oven piept de schotel over 4 borden verdelen en er wat dressing overheen druppelen.
Enjoy!