gergrilde perziksalade met ham en courgette

Vanavond de gegrilde perziksalade met rauwe ham en courgette van Crisp Nederland gemaakt. Beetje gekookte ham, pijnboompitjes en gorgonzola toegevoegd maar verder precies het recept opgevolgd. (Wel gedroogde munt ipv verse gebruikt).
Zoooo… dát was me een potje lekker! Perfecte combi van smaken. Deze gaan we vaker doen!
Thanks Crisp!!
Nodig: (voor 2)
4 gele perziken
1 courgette
100 gram biologische rauwe ham
120 gram mini mozzarella
125 gr jonge bladsla met viooltjes (te schattig!)
40 gr gezouten amandelen
(En Ik had nog wat gekookte ham over, gorgonzola en geroosterde pijnboompitjes die ik erover heb gedaan…)
Olijfolie
Witte wijn azijn
Verse munt (gedroogd werkt ook prima)
Zout
Honing
Peper
Beschrijving (van Crisp, wel zo makkelijk 😉 )
Snijd de perziken in partjes en de courgette in dunne plakken. Wat olie, zout en peper erover.
Grill beiden op een grillplaat of in een grillpan.
Maak een dressing van olie, azijn, honing, zout, peper en munt (evt pureren bij verse munt)
Hak de amandelen grof. Snij de mozzarella kleiner.
Verdeel de sla (bewaar de viooltjes even apart voor het eind), courgette, ham, perzik, mozzarella (en evt gorgonzola), noten over 2 borden en sprenkel de dressing er royaal overheen.
Leg de viooltjes erop.
Lekker met een warm gebakken broodje erbij.
Enjoy!! ❤️❤️