happy bowl

voor:

4

klaar In:

20 minuten

Zonder:

gluten,  geraffineerde suiker, lactose

Goed als:

Lunch, diner

Je kunt bij deze uiteraard óók garnalen, tofu of kip gebruiken.. ik nam biefstukpuntjes met knoflook (even kort roerbakken) omdat ze dat hier zo graag eten.
Voor 4:
Kook quinoa (75 gr pp), laat afkoelen.
Schil en snij een mango in blokjes
Snij ongeveer 8 radijsjes in dunne plakjes
Snij 1 lenteui in ringetjes
Chop een derde rode kool fijn
Snij een komkommer in blokjes
Evt paar blaadjes sla erbij.
Verdeel over de borden.
Je kunt er ook wat koriander en/of basilicum blaadjes over strooien.
Maak een dressing van: wat kokosmelk, pindakaas, tahin, limoensap, wat maple syrup, zout en peper.
Sprenkel over de borden.
Eet smakelijk!