spicy pindakaas koeken
De favoriet van Jeroen!
voor:
14 a 16 koekjes
klaar In:
25 minuten
Zonder:
gluten, geraffineerdesuikers, lactose, meuk
Goed als:
Tussendoortje/snack
Ingrediënten
-
2 cups havermeel1/4 cup cacao1/4 cup cassavemeel1,5 cup kokosbloesemsuiker1,5 tl bakpoederSnuf zout9 eetlepels chili-pindakaas (of normale romige pindakaas met chilipoeder naar smaak. Bij de Notenshop verkopen ze deze chili-pindakaas en dat is echt zoooo lekker!! )6 eetlepels gesmolten kokosolie4 eetlepels amandelmelk2 tl Vanille extract0,5 cup chocolade druppels0,5 cup pistachenoten (hou er een paar achter voor bovenop de koeken)
Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng eerst de droge ingrediënten (behalve de chocoladedruppels en nootjes) goed door elkaar met een pollepel.
Voeg daarna de natte ingrediënten toe en roer goed.
Roer tenslotte de chocola en nootjes erdoor.
Maak met je handen de (12 tot 15) koeken, leg ze op de bakplaat en druk wat nootjes in ieder koekje.
15 minuten in de oven… klaar!
Laat ze afkoelen op een droogrekje om knapperig te worden.
Enjoy