spicy pindakaas koeken

De favoriet van Jeroen!

voor:

14 a 16 koekjes

klaar In:

25 minuten

Zonder:

gluten, geraffineerdesuikers, lactose, meuk

Goed als:

Tussendoortje/snack

Ingrediënten

 

  • 2 cups havermeel
    1/4 cup cacao
    1/4 cup cassavemeel
    1,5 cup kokosbloesemsuiker
    1,5 tl bakpoeder
    Snuf zout
    9 eetlepels chili-pindakaas (of normale romige pindakaas met chilipoeder naar smaak. Bij de Notenshop verkopen ze deze chili-pindakaas en dat is echt zoooo lekker!! )
    6 eetlepels gesmolten kokosolie
    4 eetlepels amandelmelk
    2 tl Vanille extract
    0,5 cup chocolade druppels
    0,5 cup pistachenoten (hou er een paar achter voor bovenop de koeken)
Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng eerst de droge ingrediënten (behalve de chocoladedruppels en nootjes) goed door elkaar met een pollepel.
Voeg daarna de natte ingrediënten toe en roer goed.
Roer tenslotte de chocola en nootjes erdoor.
Maak met je handen de (12 tot 15) koeken, leg ze op de bakplaat en druk wat nootjes in ieder koekje.
15 minuten in de oven… klaar!
Laat ze afkoelen op een droogrekje om knapperig te worden.
Enjoy 😁❣