Aardbei chocolade koekjes
Te lekker!
voor:
14 a 16 koekjes
klaar In:
25 minuten
Zonder:
gluten, geraffineerder suikers, lactose, meuk
Goed als:
Tussendoortje/snack
Ingrediënten
-
1 cup cashewpasta (amandel kan ook!)1 cup gevriesdroogde aardbeien (oa te koop bij de notenshop), tot poeder gemaakt in de blender1/2 cup kokosbloesemsuiker1 theelepel baking soda1 eiSnufje zout,1/2 cup chocoladedruppels
Verwarm de oven voor op 170 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
Meng de ingrediënten door elkaar, voeg de chocoladedruppels als laatste toe (maak eerst een deeg van de andere ingrediënten).
Maak er 12 koekjes van, verdeel over de ovenplaat.
Bak 8 tot 10 minuten en laat ze daarna eerst even 10 minuten op het bakblik uitharden.
Leg ze daarna op een rooster om verder af te koelen.
Echt te simpel en te lekker!
Enjoy!