Aardbei chocolade koekjes

Te lekker!

voor:

14 a 16 koekjes

klaar In:

25 minuten

Zonder:

gluten, geraffineerder suikers, lactose, meuk

Goed als:

Tussendoortje/snack

Ingrediënten

 

  • 1 cup cashewpasta (amandel kan ook!)
    1 cup gevriesdroogde aardbeien (oa te koop bij de notenshop), tot poeder gemaakt in de blender
    1/2 cup kokosbloesemsuiker
    1 theelepel baking soda
    1 ei
    Snufje zout,
    1/2 cup chocoladedruppels
Verwarm de oven voor op 170 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
Meng de ingrediënten door elkaar, voeg de chocoladedruppels als laatste toe (maak eerst een deeg van de andere ingrediënten).
Maak er 12 koekjes van, verdeel over de ovenplaat.
Bak 8 tot 10 minuten en laat ze daarna eerst even 10 minuten op het bakblik uitharden.
Leg ze daarna op een rooster om verder af te koelen.
Echt te simpel en te lekker!
Enjoy!