06 52374793 wij@kwartjes.nl

Kwartjes voor je relatie(s)

Week
van de waarheid

Meer verbinding met jezelf en anderen? De waarheid eindelijk eens boven tafel? Het is aan jou of jullie (Je kunt ook samen deze lessen doen! Aanrader!) !

Doe mee aan onze Week van de Waarheid (het zijn stiekem twee weken hoor! maar dat bekt niet zo lekker 🙂 ) en je hebt je antwoorden.

Je kunt alleen niet meer gratis meedoen… we hebben het inmiddels vaak genoeg aangeboden en alle deelnemers waren zo enthousiast dat we hebben besloten je nu tòch nog de betaalde ingang tot alle dagen van de Waarheid te geven!  Met introductie-korting. Dat dan weer wel. Lief hè? 🙂

Even vooraf

Vlak voordat alle C-maatregelen van kracht werden zagen we eigenlijk twee mogelijke uitkomsten voor relaties: veel scheidingen of veel kinderen over negen maanden. Een versimpelde (en misschien wat platte, sorry 😉 ) weergave van:

Meer strijd of meer verbinding.

Nu weten wij niet hoe het jullie is afgegaan, maar wij ervaren vooral bij mensen om ons heen exact dat. Zien en horen veel van die twee kanten; mensen zijn in strijd, of voelen extra veel verbinding. Of dat laatste over negen maanden iets op gaat leveren laten we lekker bij jou. Geen details please!

Maar…   Die strijd, daar kunnen wij wèl wat mee. Die hoeft namelijk helemaal niet. Drama, zoals wij enige vorm van strijd noemen, die mag bij GTST, maar is in je relatie zoooo zonde van de kostbare tijd die samen hebt.

Je past bij elkaar, of niet.

Relatie-begeleiding hoeft niet lang te duren als de waarheid direct aanwezig mag zijn. Zo handelen wij het liefst. Eerlijk, direct, geen bullshit, alleen maar openheid en ieders waarheid.

Wij spelen geen rol, wij lopen mee. Onpartijdig, want alleen strijd kent partijen, liefde niet.

“Ongeveer 1,5 jaar geleden volgde ik een traject bij Jeroen en Naath. Ik stond toen aan het begin van een burn out, opgebouwd over jaren. Ze hebben me heel goed op weg geholpen om weer te kunnen voelen, want dat gevoel was helemaal weg. 😳
En ik heb daarnaast veel handvatten gekregen om weer verder te gaan. Alleen niet in het tempo dat ik in gedachten had 🙈…. Foei, Wodan! Met vallen en opstaan en vooral veel luisteren naar mezelf ( wat soms erreg moeilijk blijkt) en -weg met alle bullshit – ben ik nu goed op weg! Tja, mijn tempo is een andermans tempo niet, ook weer geleerd.. Van Max Verstappen naar een naaktslak is een lange weg zullen we maar zeggen.

Dus 1,5 jaar verder kwam de week van de waarheid voorbij. Ach, baadt het niet, dan schaadt het ook niet dacht ik.. en dat is een feit! Beter gezegd het heeft me weer nieuwe inzichten gebracht, weer een level dieper gebracht en dan ben ik nog niet eens klaar met de week ( die eigenlijk twee weken is, gelukkig maar, want er is zoveel te leren!) .
Ik kan iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen en kritisch naar zijn of haar eigen rol durft te kijken in het toneelspel dat Leven heet, dit traject van harte aanraden! Vanwege een burn out, depressie, scheiding, of gewoon omdat je het zelf waard bent…”

Patricia

Je bent als individu helemaal goed, daar hoeft niks of niemand iets aan op te vullen.

In relaties dus ook niet. Hoe eerder je je daar van bewust bent, hoe eerder je verbinding maakt met de mensen die ècht bij je passen. Waar je energie van krijgt en die je geen centje energie kosten.

Dat ben je toch waard, niet dan, ja toch? Jij, èn je partner. (We gaan het er op dag 1 meteen over hebben hoe je met ons mee kunt doen als je die partner (helaas nog, of Godzijdank!!!) niet hebt. Ook jij gaat iets uit deze week halen, pinky promise!

Als je ons kent dan weet je dat wij altijd kiezen voor verbinding. Zuiver en oprecht. Die èchte verbinding gunnen wij iedereen, omdat wij de wereld ook graag zo zien draaien. Samen leven, samen doen, samen werken. Naast elkaar in plaats van tegenover elkaar.

Als je ons kent dan weet je ook dat wij zaken simpel houden of simpel maken. Zo hebben wij ook de opzet van deze Week van de Waarheid gemaakt. Simpel, snel, intens… puur. Geen bullshit, maar gewoon ECHT. Wat het is. Niks meer, niks minder.

Wij delen alles, omdat wij vertrouwen hebben en geven. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor onszelf en ons handelen.

Hebben wij dit altijd zo gedaan? Hell no. Wij hebben gelogen, vertrouwen geschaad en fouten gemaakt. Echter nooit bewust. Daarom ook nooit schuld. Wij deden en doen nooit, jij dus ook niet, bewust iets om een ander het leven minder aangenaam te maken.

 

 

Als we drie zaken als ‘de sleutels’ kunnen benoemen naar verbinding dan zijn het:

Alles delen (zelfvertrouwen)

Alles erkennen (eigen verantwoordelijkheid)

Bewust worden (nieuwe stappen zetten/ ervaren/doen)

 

Leven gebeurt en mag je voluit ervaren. Daar hoef je niet voor of aan te werken. Liefde is net zo. Dat gaat vanzelf. Dat voel je. Dat trekt aan… dat maakt iets of iemand aantrekkelijk. Daar wil je meer van.

Liefde is onvoorwaardelijk, is vrij en kent geen strijd. Liefde is leven en leven is liefde. Zoeter dan dit wordt het niet… zuiverder dan dit ook niet.

En nou kappen met het ge-trut.

Het leven roept jullie. Jullie passen bij elkaar of niet. Deze week gaat hier meer duidelijkheid in geven. Als je past, ga er vol voor. Pas je niet, wees dan ook zo eerlijk naar elkaar. In verbinding kun je naar elkaar toe komen en vanuit verbinding kun je ook weg gaan. Gelijkwaardig.

 

“Hee jullie,

Nu het afgelopen is wil ik toch even reageren. Jullie hebben van mij nog niet eerder persoonlijk iets gehoord, wel over mij via mijn vrouw, dus ik vond het nu wel tijd worden.

Hartelijk bedankt voor deze 2 weken! Ik vond het boven verwachting leuk, leerzaam en interessant. Ik zal er ook zeker mijn voordeel mee doen.

Weer een stuk wijzer (en heel erg vrolijk) geworden van deze laatste les, groet ik jullie vriendelijk voordat ik nu minder ga verwachten en opvullen en meer kinderlijk ga genieten…😀

Tot ziens en nogmaals bedankt,”

John

je doet iets niet wat je wel wilt

of 

je doet iets wel wat je niet wilt

 

 

Uit angst, òf omdat je je er (nog) niet bewust van bent. Simpel. Hier hoef je niks van te begrijpen.  

‘Iets gaan doen wat je nog nooit of te weinig hebt gedaan’ kent altijd een barrière. We doen het stap voor stap. Het màg zelfs comfortabel voelen. Veilig voor jou. Alleen dát gaat je namelijk vertrouwen geven. Je gaat, in jouw tempo, ervaren dat het echt anders is dan dat je denkt dat het gaat zijn.

Nieuwe beweging vraagt wel wat begeleiding in het begin. Denk aan ‘voor het eerst leren fietsen’. Van hand aan het stuur, tot hand in de rug, tot zelf fietsen. Van vertrouwen op een ander naar vertrouwen krijgen in jezelf. Maar 1 ding is zeker… je gaat het echt vanzelf zelf doen. Op jouw eigen unieke wijze. Met vallen en opstaan.

Daarom kent deze week (stiekem 2 dus 😉 ) niet de verwachting dat ‘we het even in die 14 dagen allemaal gaan doen’, maar het gaat deze weken vooral om de eerste belangrijke stappen: ervaren en delen. Dat doen we bewust.

Het zijn namelijk de twee meest essentiële delen om een zuivere gelijkwaardige verbinding te creëren. En dáár gaat het nou precies om.

Doen volgt bijna als vanzelf als die eerste twee voldoende aandacht hebben gekregen.

Hoe werkt het deze twee weken dan?

Elke dag komt er een nieuwe ‘les’ (nu we toch nog gewend zijn aan het home-schoolen) met opdrachten, vragen, uitdagingen, filmpjes, oefeningen en/of muziekjes. En vooral ook wat info over hoe WIJ denken dat het een beetje werkt (of niet natuurlijk) in een relatie. Daar mag jij alles mee… en je mag er werkelijk álles van vinden. Vind je dingen belachelijk of #stom? Deel het. Dan heb je de eerste stap namelijk al gezet 🙂

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN! De betaalde versie is NU beschikbaar!

Je mag ons mailen, appen of bellen… als het niet uitkomt nemen we echt niet op, dus:  niet bang zijn om te storen. Mail of app is voor ons het meest relaxed omdat we dan even de tijd kunnen nemen om te reageren. Blijft het bij óns thuis ook een beetje gezellig! Onze gegevens staan onderaan deze pagina. Easy peasy.

 

“Bedankt voor de fijne lessen, de leerzame en grappige filmpjes en de mooie inzichten!

Heb echt voor mezelf een ontwikkeling doorgemaakt en dat in 2 weken. Leek wel alsof het in deze tijd allemaal op z’n plek viel.

Ik heb het geleerde van het programma toegepast met m’n werkrelaties als uitgangspunt. Het heeft me zoveel inzicht en daardoor rust gebracht. Ik ben er ontzettend blij mee.

Ooit heb ik het boek ‘Hatseflats’ van Naath gelezen en daarna ben ik jullie blijven volgen via de nieuwsbrief/Facebook en nu dacht ik: ik ga ervoor en doe gewoon mee!

Bedankt voor jullie inzichten, kennis en humor want dat maakt alles luchtiger (zeker als je, zoals ik, erg kritisch bent op jezelf. Lees: heb ik nu ook nog een dramadriehoekprobleem erbij???? Hahaha!)

Ik heb me net aangemeld voor jullie I-vent.
Kijk ernaar uit om jullie daar te ontmoeten!”

Rianne

We zijn supermakkelijk te bereiken
en reageren altijd

Bel

 06 52374793 

 

 

Insta

Facebook

“Heel, heel, heel erg dank voor deze fantastische Week van de Waarheid.

Bedankt voor jullie eerlijkheid, jullie openheid, het van de hak op de tak springen.

Ik voel me, ook op afstand, “thuis” bij jullie.”

Peggy

Over ons.

oftewel: over voodoo en zo.

Naath is (gz) psycholoog. En doet dingen met Mindfulness zonder dat het vaag of zweverig is. Gewoon met de poten in de klei. Of in de zee. Vooral als die koud is. Vindt zij leuk. Ieder z’n ding.

Jeroen kan iets dat mega-spooky is. Hij weet eigenlijk meteen of wat jij zegt en doet, klopt. Soort metaaldetector maar dan voor de waarheid zeg maar. Klinkt echt super-raar en dat is het misschien ook. Maar het werkt. En hij prikt daarmee gewoon zo, PATS, door alle muurtjes heen. Scheelt een hoop tijd en bullshit.

Wij zijn gek

 

 Nou ja, een beetje dan. Prettig gestoord. Sommigen nemen zelfs het woord Voodoo in de mond. Of klootzak, eikel of nog meer van dat moois. Mag allemaal. Zijn we trots op. We doen het lekker op onze eigen manier en we merken dat mensen dat leuk vinden. Dat ze het eigenlijk stiekem zelf ook willen. Wat meer schijt aan alles hebben. 

 

We leren je heel graag hoe jij het ook wat relaxter kan hebben. Chiller kan zijn. We hebben meteen door wat bij jou werkt. En vooral ook: wat niet. Keihandig. We zijn eerlijk, soms keihard (maar altijd met een goede reden) en we krijgen je in de benen. Hoe dan ook. Wedden?